Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ευκαιρία του Μάρεϊ για ρεβάνς!!

Ευκαιρία του Μάρεϊ για ρεβάνς
Στο Λονδίνο κάνει… κουμάντο ο Άντι Μάρεϊ και μετά την πρόκρισή του στον τελικό του πρόσφατου Wimbledon, ήρθε η ώρα να αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ (7-5, 7-5) και να κλείσει εισιτήριο για το «μεγάλο» ραντεβού με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Βρετανός εξασφάλισε έτσι ένα μετάλλιο και θα «παλέψει» την Κυριακή για το χρυσό στο ολυμπιακό τουρνουά τένις σε μια επανάληψη του αγγλικού τουρνουά. Για το χάλκινο θα «μονομαχήσει» πλέον ο «Νόλε» απέναντι στον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Η… αύρα του γηπεδούχου φαίνεται ευεργετική όσον αφορά την περίπτωση του Βρετανού τενίστα. Ο Σέρβος πρωταθλητής είχε δείξει στους προηγούμενους αγώνες του ότι δεν… πατάει ιδιαίτερα καλά και απέναντι στο νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης λάθη και «black out» δεν συγχωρούνται. Ο Μάρεϊ φάνηκε αρκετά τυχερός, κάνοντας μπρέικ την πιο κατάλληλη στιγμή, μόλις ένα γκέιμ πριν πάνε οι δύο τενίστες στη «ρώσικη ρουλέτα» του «tie break».

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ο Σκοτσέζος προηγήθηκε με 6-5 γκέιμ και ενώ ο Τζόκοβιτς καλούταν να διατηρήσει το σέρβις του και να κρατηθεί «ζωντανός», έχανε στην πιο δύσκολη στιγμή το σέρβις του και αυτό τον οδήγησε στην ήττα. Μάλιστα στο δεύτερο σετ, ο Τζόκοβιτς δεν κατάφερε ούτε πόντο να πάρει στο τελευταίο γκέιμ που κλήθηκε να σερβίρει.

Έτσι θα έχουμε μια επανάληψη του τελικού του Wimbledon που έγινε μερικές μέρες πριν και ο Μάρεϊ θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για την απώλεια του τίτλου από τον Φέντερερ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: