Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Τσάμης: «Τιμή για μένα το ενδιαφέρον του Άρη»

Ο Άρης κατέθεσε χθες στον Άγγελο Τσάμη βελτιωμένη πρόταση για διετές συμβόλαιο και περιμένει την οριστική του απάντηση. Ο Πατρινός παίκτης έκανε πολύ καλή χρονιά και σε χαλεπούς αγωνιστικά καιρούς για το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε ότι όποιος δουλεύει, βελτιώνεται και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ΚΑΕ ελπίζει στην θετική απάντηση του για διετές συμβόλαιο με αποτέλεσμα να έχει βάλει σε σκέψεις τον Άγγελο Τσάμη. Το «Μ» επικοινώνησε με τον πρώην παίκτη του Κολοσσού, ο οποίος έδειξε να είναι απόλυτα ενήμερος για το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» και να κάνει λόγο για μία ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ.

«Ναι, έχω στα χέρια μου βελτιωμένη πρόταση από τον Άρη, που με βάζει σκέψεις. Είναι τιμή για μένα και θα σκεφτώ πάρα πολύ καλά για να πάρω την τελική μου απόφαση. Δε θέλω να πω κάτι άλλο προσωρινά, αλλά θέλω να αποφασίσω τι είναι το καλύτερο για μένα σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο. Γνωρίζω για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας είναι το μόνο σίγουρο» τόνισε 30χρονος παίκτης, που γεμίζει τις μπαταρίες του και δείχνει πανέτοιμος για την επόμενη χρονιά.

Οι αντίπαλοι του Άρη είναι ο Απόλλων Πάτρας και το Ρέθυμνο. Αυτές οι δύο ομάδες σίγουρα δε μπορούν να συγκριθούν με την ιστορία και τον παρελθόν του Άρη, αλλά έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ίσως, οικονομικά να είναι καλύτερες, αλλά σημαντική διάσταση στην απόφαση ενός παίκτη παίζει και το πρεστίζ ενός συλλόγου.

Όλες οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Πατρινός παίκτης είναι σε διετή βάση δείγμα του προγραμματισμού που έχουν όλες οι ομάδες πλέον. Ο Τσάμης αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση την επόμενη εβδομάδα, ενώ στα περισσότερα παιχνίδια που έχει κάνει κόντρα στον Άρη ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Στο τραπέζι Δορκοφίκης και Παπαντωνίου

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συνεχίζει να κάνει ξεσκαρτάρισμα στα ονόματα που έχουν προταθεί με σκοπό να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δύο από τους παίκτες που προτάθηκαν είναι ο Περικλής Δορκοφίκης (32,2.07) και ο Νώντας Παπαντωνίου (22,1.90). Ο πρώτος αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα του Ρεθύμνου και ο δεύτερος με το Περιστέρι. Βέβαια, σχεδόν όλοι οι ελεύθεροι παίκτες έχουν προταθεί στους «κιτρίνους», που θα έχουν αρκετούς Έλληνς, αλλά θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: