Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

"Άρης και δεν είμαι καλά"!!

Στην αγάπη που έχει στους "κίτρινους" αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη μετά από το πειθαρχικο πράπτωμα στο οποίο υπέπεσε...
"Άρης και δεν είμαι καλά"!
Ο νεαρός άσος του Άρη αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του που λήγει φέτος και ελπίζει μέσα από τις εμφανίσεις τους να πείσει την διοίκηση του συλλόγου να ανανεωθεί, καθώς επίσης και στο πειθαρχικό του παράπτωμα.
Σχετικά με την προετοιμασία των «κιτρίνων» είπε στην «Sportday»: «Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά το διάστημα των δύο εβδομάδων στην Ιταλία. Στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας δουλέψαμε περισσότερο και έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο. Φάνηκε μέσα από τα φιλικά ότι ο Άρης φέτος θα είναι μία ομάδα που θα δέχεται δύσκολα γκολ. Το πρόβλημα στην επίθεση σιγά σιγά, μέρα με την ημέρα προσπαθούμε να το βελτιώσουμε».

Για το συμβόλαιό του που λήγει φέτος, ανέφερε: «Είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται στον Άρη. Έχω γίνει Άρης μέσα από τα χρόνια που ζω στη Θεσσαλονίκη. Οι δυσκολίες, οι χαρές και οι λύπες που πέρασα, με έχουν κάνει Άρη. Το πρώτο μου μέλημα είναι να κάνω μία καλή χρονιά φέτος, με συμμετοχές, για να μπορέσω να πείσω τη διοίκηση να μου κάνει ένα καινούριο συμβόλαιο».
Όσο για το πειθαρχικό του παράπτωμα: «Πάνω στην προπόνηση πάντα υπάρχει ένταση, αυτό γίνεται σε όλα τα αθλήματα και λόγω αυτής της έντασης παρασύρθηκα και δημιουργήθηκε αυτό το επεισόδιο. Το θέμα θεωρείται λήξαν, όμως. Παντού και πάντα συμβαίνουν αυτά, αλλά πλέον έχει ξεπεραστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: