Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Εξηγείται για να μην... παρεξηγείται!!

Με γραπτή του δήλωση, ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Αρης,κ. Δημήτρης Ηλιάδης, διαψεύδει, μετά βδελυγμίας, την πληροφορία που κυκλοφόρησε, σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνει την ΠΑΕ Αρης, σε 24 ώρες! Μάλιστα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα στο μέλλον, τονίζει πως θα τοποθετείται μόνο εγγράφως.
Εξηγείται για να μην... παρεξηγείται
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Γνωρίζω ότι για τεχνικούς λόγους είναι αδύνατον «να αναλάβω την ΠΑΕ Άρης σε 24 ώρες», καθώς χρειάζεται η έγκριση της υποψηφιότητας μου από τη Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α. την οποία σέβομαι και εκτιμώ. Καταστώ γνωστό προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ουδεμία δήλωσή μου που δημοσιεύθηκε στο παρελθόν ή θα δημοσιευθεί στο μέλλον, πλην αυτών που θα κάνω εγγράφως, δεν με εκφράζουν.
Άρα μέχρι στιγμής έχω τοποθετηθεί δημοσίως μόνο μία φορά στις 2/3/2012. Σέβομαι την ιστορία του Άρη, τον κόσμο του, κομμάτι του οποίου είμαι, και έχω την ίδια αγωνία για το μέλλον της ΠΑΕ. Δηλώνω ρητά ότι δεν έχω στόχο να χρησιμοποιήσω το όνομα του για ιδιοτελείς σκοπούς και γιʼ αυτό προσπαθώ να κινούμαι όσο το δυνατόν περισσότερο διακριτικά. Οτιδήποτε λοιπόν γράφεται και λέγεται δεν με εκφράζει».
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: