Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Zητούν αναστολή των αδειοδοτήσεων της Ε.Ε.Α.!!

To υπουργείο Οικονομικών δεν κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για τη ρύθμιση οφειλών των ΠΑΕ, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ κατά κύριο λόγο και οι Άρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ να οδηγούνται σε άλλες λύσεις προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 9 Αυγούστου.
Zητούν αναστολή των αδειοδοτήσεων της Ε.Ε.Α.!
Ήδη στην ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και γι΄αυτό ο πρόεδρός της Α. Δημητρέλος είχε συνεχείς επαφές με το υπουργείο Οικονομικών, σκέπτονται να ζητήσουν την αναστολή των αποφάσεων της ΕΕΑ για τις αδειοδοτήσεις ώστε να μπορέσουν να πάρουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα.
Επίσης όπως είχε αποκαλύψει το SoccerPlus την περασμένη Παρασκευή υπάρχει η λύση της έκδοσης προσωρινής και ασφαλιστικής ενημερότητας με υπουργική απόφαση η οποία δεν απαιτείται να περάσει από τη Βουλή.
Στον ΟΦΗ ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την εφορία προκειμένου να ρυθμίσουν οφειλή ύψους περίπου 200 χιλιάδων ευρώ, να πάρουν την ενημερότητα και στη συνέχεια την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: