Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Τους κόβουν την μπάλα για τα στημένα!!

Τους κόβουν την μπάλα για τα στημένα
Βαρύτατες ποινές προτείνει η ιταλική δικαιοσύνη στους εμπλεκόμενους στο τελευταίο σκάνδαλο στημένων αγώνων που ταλανίζει το ποδόσφαιρο της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για αρκετούς από τους «πρωταγωνιστές» έρχεται πρόωρο τέλος της καριέρας του. Αποκλεισμό 3,5 ετών για Μπονούτσι, ενός για Πέπε, στη Lega Pro υποβιβάζεται η Λέτσε.

Μπορεί τα σκάνδαλα να είναι ένα φαινόμενο αρκετά συχνό στην Ιταλία, όταν όμως αυτά αποκαλύπτονται, οι γείτονες έχουν αποδείξει πως δεν αστειεύονται, ούτε επηρεάζονται από τη βαρύτητα των ονομάτων.

Έτσι ο Μπονούτσι κινδυνεύει με αποκλεισμό 3,5 ετών, ενώ οι προτάσεις της εισαγγελίας για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους είναι: Ντι Βάιο ένα χρόνο, Πέπε ένα χρόνο, Μπελμόντε 4 χρόνια, Μπεντιβόλιο 3 χρόνια, Μασιέλο 3,5 χρόνια, Γκαμπέρτι, 3 χρόνια, Παντέλι 3 χρόνια, Πορτανόβα 3 χρόνια, Βίβες 3,5 χρόνια.

Σε ό,τι αφορά τις ομάδες προτείνεται ο υποβιβασμός της Λέτσε στη Lega Pro και τιμωρία έξι βαθμών, αφαίρεση δύο βαθμών και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την Μπολόνια και αντίστοιχο πρόστιμο για την Ουντινέζε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: