Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Αλλάζει στάση για Κακά ο Μουρίνιο!!

Αλλάζει στάση για Κακά ο Μουρίνιο
Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο όσον αφορά την παραμονή του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της «βασίλισσας» για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πορτογάλος είχε συνάντηση με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και του γνωστοποίησε ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του. Ωστόσο, μετά το χθεσινό ματς κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι δήλωσε χαρούμενος στους εκπροσώπους του Τύπου με το ενδεχόμενο ο 31χρονος παίκτης να μείνει στο Μπερναμπέου.

«Για εμένα ο Κακά μπορεί να μείνει. Είναι καλός παίκτης και αν μείνει θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από εκείνον. Την περσινή σεζόν είχε μία καλή σεζόν, χωρίς να είναι εξαιρετικός. Μέχρι τις 31 Αυγούστου μένουμε στο γεγονός ότι θα μείνει», ανέφερε αρχικά ο 49χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Ρεάλ τόνισε: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, δουλεύει για το σύνολο και μπορεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα σε ορισμένα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να του δώσω κάποια εντολή κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή ενός αγώνα και μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον και έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ξέρω τον τρόπο που σκέφτεται και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να αποφασίσει με αποκλειστικό γνώμονα την αυτοεκτίμησή του και την προσωπική του ευτυχία. Εάν αποφασίσει να μείνει, τότε θα είμαστε χαρούμενο και αν φύγει, τότε δεν θα αλλάξει κάτι για εμάς. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: