Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ρονάλντο: «Μερικές φορές μοιάζει με λαχείο»

Ρονάλντο: «Μερικές φορές μοιάζει με λαχείο»
Σε δύο ατυχείς για εκείνον στιγμές που έζησε την περσινή σεζόν στάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κατάφερε να φτάσει τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την εθνική Πορτογαλίας στην ημιτελική φάση του Champions League και του Euro 2012, αντίστοιχα, και τελικά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει άλλον τίτλο μετά το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Κοινό στοιχείο για τις δό ομάδες του Πορτογάλου είναι το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στην διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου παίκτη

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολες για εμένα οι εμπειρίες που είχα την περσινή σεζόν. Πρώτα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και μετά με την Πορτογαλία στο Euro.

Με τη Ρεάλ, στην ημιτελική φάση του Champions League, εκτέλεσα το πρώτο πέναλτι και αποκλειστήκαμε, κόντρα στην Ισπανία αποφάσισα να εκτελέσω το τελευταίο, αλλά δεν μπόρεσα. Για εμένα, τα πέναλτι είναι μία τυχερή διαδικασία.

Έτσι λέω ότι ήταν πολύ δύσκολο να έχεις κακή τύχη σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μία κρίσιμη στιγμή. Καθένας έχει τη δική του άποψη για το αν θα εκτελέσει το πρώτο, το δεύτερο, το τελευταίο… Στο τέλος, όμως, μοιάζει με λαχείο
».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: