Με εξώδικα απειλεί ο Αλέξης Κούγιας μέσα από ανακοίνωσή του, στην οποία χαρακτηρίζει σκάνδαλο τον μη υποβιβασμό των ομάδων χωρίς φορολογική ενημερότητα.
Σε μία αιχμηρή ανακοίνωση προχώρησε για ακόμα μία φορά ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντας ως σκάνδαλο την απόφαση της ΕΠΟ για τον μη υποβιβασμό των ομάδων που δεν κατάφεραν να πετύχουν την πολυπόθητη αδειοδότηση.
Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος και νομικός σύμβουλος πλέων των Πατρινών απειλεί με εξώδικα αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής
«Ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και πρώην πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας μέχρι το τέλος της βδομάδας θα αποστείλει εξώδικες προσκλήσεις δηλώσεις προς την FootballLeague, προς την SuperLeague και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τόσο για τα θέματα της αυξήσεως των ομάδων της FootballLeague όσο και για το σκάνδαλο του μη υποβιβασμού και της παρανόμου αδειοδοτήσεως των ΠΑΕ της SuperLeague που δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και έχουν δεκάδες προσφυγές τόσο στην Ελλάδα όσο στην UEFA και την FIFA. Όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις της SuperLeague και της ΕΠΟ για το πολύ σοβαρό θέμα είναι εντελώς παράνομες και αντισυνταγματικές και για την Παναχαϊκή είναι αδιανόητο να μην έχει παρέμβει μέχρι τώρα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης και να μην έχει λυθεί αυτό το θέμα δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της SuperLeague».


πηγή: gazzetta.gr