Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Σημαντικός για τη Λάτσιο ο Ζάρατε»

«Σημαντικός για τη Λάτσιο ο Ζάρατε»
Απαραίτητος παίκτης για τη Λάτσιο είναι ο Μάουρο Ζάρατε σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο προπονητής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League χαρακτήρισε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό σπουδαίο παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο 25χρονος άσος συνδέθηκε για μεταγραφή με πολλές ομάδες αυτό το καλοκαίρι όπως η Λιόν, η Μαρσέιγ και η Μπορντό αλλά τελικά θα μείνει κάτοικος Ρώμης.

Ο τεχνικός των «λατσιάλι» θεωρεί ότι φέτος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία τους, μετά το περσινό πέρασμα με τη μορφή δανεισμού στην Ίντερ.

«Ο Ζάρατε έμεινε στη Ρώμη, όπου και ανήκει. Υπήρχαν μόνο προσδοκίες για τη μεταγραφή του.

Ήταν μέλος της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας και είναι ακόμη εδώ. Δουλεύει συνέχεια και βελτιώνεται και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς
», δήλωσε.

Ο αντίπαλος του «τριφυλλιού» στο Europa League θα αγωνιστεί για τη δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος εντός έδρας κόντρα στο Παλέρμο, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στην Αταλάντα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για αυτό και άφησα τους παίκτες να αποφορτιστούν και να μελετήσουν τον επόμενο αντίπαλο.

Το Παλέρμο γνώρισε την ήττα από τη Νάπολι στην πρεμιέρα αλλά διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στη σύνθεση του και θα επιδιώξει να διορθώσει το κακό αποτέλεσμα.

Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας αλλά πρέπει να τους δείξουμε ποιος είναι το «αφεντικό» στο γήπεδο
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: