Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κ. Παπαδόπουλος: «Πήρα τη σωστή απόφαση»

Κ. Παπαδόπουλος: «Πήρα τη σωστή απόφαση»
Σίγουρος πως έπραξε σωστά παραμένοντας στη Σάλκε παρά τα εκατομμύρια εκ Ρωσίας που προσφέρθηκαν στην ομάδα του για την πώλησή του δήλωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. «Θα πετύχω περισσότερα γκολ από τον Χούντελαρ», δήλωσε αστειευόμενος ο 20χρονος αμυντικός, που σκόραρε στη χθεσινή νίκη επί της Άουγκσμπουργκ με 3-1.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Αυτή την εβδομάδα παρέμεινες στη Σάλκε και πέτυχες το πρώτο σου γκολ στη σεζόν. Ήταν κάτι ιδιαίτερο για σένα; «Πρώτο και κυριότερο, είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και μετά που κατάφερα να σκοράρω. Είμαι ικανοποιημένος που συνεχίζω να αγωνίζομαι στη Σάλκε. Ήταν μία ξεχωριστή μέρα για μένα».

-Πώς βίωσες τις τελευταίες ημέρες και τις φήμες περί μεταγραφής σου; «Υπήρχαν δύο πολύ καλές προτάσεις για μένα. Όμως συζήτησα πολύ με την οικογένειά μου, τον προπονητή και τη διοίκηση της Σάλκε. Διαπίστωσα πως η ομάδα πιστεύει σε μένα. Νιώθω πολύ καλά εδώ και είμαι βέβαιος πως πήρα τη σωστή απόφαση».

-Μετά το γκολ που πέτυχες οι φίλαθλοι πανηγύριζαν για ώρα. Αυτό σου έδειξε πως έπραξες σωστά; «Ναι, σίγουρα, είμαι χαρούμενος και περήφανος. Πάντως στη διάρκεια του αγώνα και πάνω στην υπερένταση δεν μπορείς να το καταλάβεις. Πάντα είναι όμορφο να πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι και να κερδίζει η ομάδα».

-Ο πανηγυρισμός σου είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα; «Αφορούσε την οικογένειά μου και τον πατέρα μου».

-Τι θα γινόταν αν στο 70ο λεπτό πετύχαινες γκολ με ανάποδο ψαλίδι; «Θα ζητούσα να γίνω αλλαγή (γέλια). Ειλικρινά!».

-Ο Χούντελαρ έχει πει ότι φέτος θα πετύχεις 4-5 γκολ. Εσύ τι λες; «Πιστεύω πως θα βάλω περισσότερα γκολ από τον Χούντελαρ (γέλια). Σοβαρά τώρα, σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει, αλλά να κερδίζουμε».





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: