Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν τέλειωσαν οι μεταγραφές για Λιόν!!

Δεν τέλειωσαν οι μεταγραφές για Λιόν
Για ένα παίκτη που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ψάχνει η Λιόν σύμφωνα με τον προπονητή της, Ρεμί Γκαρντ. Ο γαλλικός σύλλογος μετά τον τραυματισμό του Γιοάν Γκουρκίφ επιζητά έναν μέσο που να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «λιονέ» μετά την αποχώρηση αυτό το καλοκαίρι του Κιμ Κάλστρομ, του Τζερεμί Πιέντ και του Έντερσον και το σοβαρό τραυματισμό του Γκουρκίφ έχει αποδυναμωθεί πολύ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το μεταγραφικό παράθυρο στη Γαλλία διαρκεί λίγο περισσότερο από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη , κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο για μια μεταγραφή ακόμη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη με 3-2 επί της Βαλενσιέν, ο Ρεμί Γκαρντ επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός χαφ:

«Αν βρούμε κάτι αξιόλογο, τότε είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του».

Σε ερώτηση αν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Κλεμέντ Σαντόμ είναι μεταγραφικός στόχος των «λιονέ» απάντησε:

«Η περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη με ενδιαφέρει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και αυτό γιατί το στυλ του ταιριάζει απόλυτα με το αγωνιστικό προφίλ του Γκοναλόν.

Πάντως θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθουμε σε συμφωνία με την Παρί
».

Η Λυών πάντως έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα με 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: