Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγει ο «φάκελος» Νταλγκλίς!!

Ανοίγει ο «φάκελος» Νταλγκλίς
Στη δημοσιότητα θα βγουν όλες οι λεπτομέρειες για την απομάκρυνση του Κένι Νταλγκλίς από τον πάγκο της Λίβερπουλ, μέσα από το ντοκιμαντέρ του «FOX». Το αμερικανικό δίκτυο έχει έτοιμη τη σειρά εκπομπών, η οποία είναι αφιερωμένη στους «κόκκινους», και το πρώτο επεισόδιο πραγματεύεται την απόλυση του Σκωτσέζου.

Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα, στο πρώτο επεισόδιο της σειράς θα καλύπτεται η περίοδος από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, στον οποίο η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Τσέλσι, μέχρι την στιγμή της πρόσληψης του Μπρένταν Ρότζερς.

Μέσα στο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν πλάνα από τις συζητήσεις του Τζον Χένρι με τους υποψήφιους να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των «reds», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει υλικό και από τις συναντήσεις του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ με κάποιους από αυτούς!

Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του αμερικάνικου δικτύου, «αν και οι μεγάλες ομάδες συνηθίζουν να τα κρατούν όλα μυστικά, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος θα δει πως λειτουργεί ένας σύλλογος αυτού του μεγέθους».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: