Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πατσίνι, το σέντερ φορ που θα «καθαρίσει»


Πατσίνι, το σέντερ φορ που θα «καθαρίσει»
Ο Πάτο παίζει μία, μένει έξω τρεις…

Ο Ρομπίνιο συνήθως μπερδεύει τον εαυτό του με τις ντρίμπλες του και η Μίλαν έψαχνε μετά τον Ιμπραΐμοβιτς για τον επιθετικό που θα «καθαρίζει».

Ο… πρόεδρος λοιπόν έφερε τον Πατσίνι και εκείνος στο πρώτο 90λεπτο που αγωνίστηκε, τον δικαίωσε. Ο Ιταλός επιθετικός με χατ-τρικ έδωσε στους «ροσονέρι» την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί της Μπολόνια και έδειξε από την αρχή ότι θα είναι αυτός που θα αναλάβει την υπόθεση σκοράρισμα στην νέα του ομάδα.

Μόλις στο 16ο λεπτό του αγώνα, ο Πατσίνι με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν τόσο… βολικά για την Μίλαν. Στο 42΄ο Ντιαμάντι σκόραρε, επίσης από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Ιταλός επιθετικός που μετακόμισε από την Ίντερ στην Μίλαν, πήρε την κατάσταση πάνω του… Στο 77΄πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα στους «ροσονέρι» ενώ στο 85΄ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και έδωσε την πρώτη νίκη στους «ροσονέρι».


Εδώ είναι Τορίνο…

Και αυτό δεν δικαιούται να το λέει μόνο η Γιουβέντους. Η εντυπωσιακή Τορίνο συνέτριψε 3-0 την Πεσκάρα για την 2η αγωνιστική του Καμπιονάτο και έφτασε τους πέντε βαθμούς. Από τριάρα σε τριάρα… οι φιλοξενούμενοι που δείχνουν στο ξεκίνημα ότι είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας.

Η αποβολή του Τερλίτζι στο 27΄ για τους φιλοξενούμενους έδωσε την ευκαιρία στο 34ο λεπτό του αγώνα στους γηπεδούχους με τον Σρίνια να ανοίξουν το σκορ και από εκείνο το σημείο και έπειτα να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Στο 59΄ο Μπρίγκι πέτυχε και το δεύτερο γκολ για την Τορίνο που δεν έβγαλε το πόδι… από το γκάζι και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Μπιάνκι διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Έτσι η Τορίνο, μετά τον βαθμό της ισοπαλίας στο πρώτο ματς με την Σιένα, έφτασε τους πέντε πόντους ενώ από την άλλη η Πεσκάρα μετά την τριάρα από την Ίντερ, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και ίδιο σκορ και από το Τορίνο.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Σάββατο, 1/9

Τορίνο-Πεσκάρα 3-0
(34΄Σρίνια, 59΄Μπρίγκι, 63΄Μπιάνκι)
Μπολόνια-Μίλαν 1-3
(42΄Ντιαμάντι-16΄, 77΄, 85΄Πατσίνι)

Κυριακή, 2/9 (21:45)

Ουντινέζε-Γιουβέντους (19:00)
Κάλιαρι-Αταλάντα
Κατάνια-Τζένοα
Ίντερ-Ρόμα
Λάτσιο-Παλέρμο
Νάπολι-Φιορεντίνα
Πάρμα-Κιέβο
Σαμπντόρια-Σιένα

Η επόμενη αγωνιστική (16/9):

Μίλαν-Αταλάντα
Κιέβο-Λάτσιο
Φιορεντίνα-Κατάνια
Τζένοα-Γιουβέντους
Νάπολι-Πάρμα
Παλέρμο-Κάλιαρι
Πεσκάρα-Σαμπντόρια
Ρόμα-Μπολόνια
Σιένα-Ουντινέζε
Τορίνο-Ίντερ




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: