Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πέλκας: «Είμαστε ΠΑΟΚ»

Πέλκας: «Είμαστε ΠΑΟΚ»
Στις νίκες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας στο Novasports. «Είμαστε αυτοί που είμαστε και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Τη νίκη βασικά γιατί είμαστε ΠΑΟΚ», τόνισε ο νεαρός χαφ των Θεσσαλονικέων. «Δεν πήγε το ματς (με τη Ραπίντ) όπως θέλαμε», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα στο Novasports

Για την κατάσταση και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα

«Σίγουρα ήταν μια 'βαριά' ήττα με μεγάλη στεναχώρια για όλους μας. Το κλίμα στην ομάδα θα έλεγα ότι ακόμα είναι καλό μεταξύ μας, εμείς από την αρχή της προετοιμασίας είμαστε 'δεμένοι' και πιστεύω θα κρατηθούμε 'δεμένοι' ύστερα από αυτήν την ήττα. Προχωράμε, βλέπουμε το ματς με τον Ατρόμητο, ευτυχώς είναι κοντά και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή τη στεναχώρια».

Για το τι δεν πήγε καλά;

«Δεν μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα, θα 'λεγα ότι μπήκαμε φοβισμένοι. Δεν πήγε το ματς όπως θέλαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες βέβαια έστω να πάμε το ματς στην παράταση δεν το καταφέραμε, δεν πειράζει προχωράμε, συνεχίζουμε και περιμένουμε πως και πως το ματς τη Δευτέρα. Σίγουρα υπάρχει μια αναστάτωση τώρα στην ομάδα αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε γρήγορα γιατί όπως είπα και πριν το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό κι ο προπονητής μας βοηθάει να ξεπερνάμε αυτά τα περιστατικά γρήγορα».

Με τους Ετο, Γκαρσία, Σαλπιγγίδη εκτός και τον Λάζαρ αμφίβολο οι νεαροί ποδοσφαιριστές αισθάνονται το βάρος στους ώμους τους να μεγαλώνει; Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

«Σίγουρα οι ελλείψεις είναι πολύ σοβαρές οι παίκτες (σ.σ. οι έμπειροι) πρέπει να παίζουν να βοηθάνε κι εμάς αλλά είμαστε αυτοί που είμαστε και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Τη νίκη βασικά γιατί είμαστε ΠΑΟΚ και τέτοια ματς επιβάλλεται να τα κερδίζουμε».

Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στο Περιστέρι για να πάρει αυτό που επιθυμεί;

«Σοβαρότητα, πειθαρχία σ' ότι μας πει ο προπονητής και πίστη για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: