Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Ποια κούραση; Πάμε για τη νίκη»

«Ποια κούραση; Πάμε για τη νίκη»
Ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Νίκος Λαζαρίδης αναγνώρισαν την ιδιαιτερότητα της κόντρας του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, λόγω της επιστροφής του Γιώργου Δώνη στο Περιστέρι ως αντίπαλος.

Ωστόσο δεν αναγνώρισαν τον παράγοντα κούραση, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ενώ εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για τη νίκη.


Αναλυτικά, όσα είπαν:

«O ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε τον προπονητή του και τη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει σε κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι με τον κόσμο μαζί μας και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα νικήσουμε. Και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένες, επομένως νομίζω ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο γκολ», σημείωσε ο αρχηγός του Ατρόμητου, Γιάννης Σκόνδρας.

Με την σειρά του ο Νίκος Λαζαρίδης, είπε: «Περιμένω να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο όπως στα ματς με τη Νιούκαστλ και νομίζω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να πάρουμε του παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε την κούραση. Και ο ΠΑΟΚ είχε παιχνίδι στην Ευρώπη, οπότε είναι το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ έχει τις σημαντικές απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον κ. Δώνη, αλλά αυτά είναι στο παρελθόν, οι προπονητές αλλάζουν συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: