Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Εμπιστευτείτε τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές»

«Εμπιστευτείτε τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές»
Δυσαρεστημένος από τις λιγοστές ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί Ισπανοί ποδοσφαιριστές εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος –πλέον- Γκούτι. Μάλιστα, ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως αν οι σύλλογοι της Primera Division εμπιστεύοταν περισσότερους γηγενείς παίκτες στα ταμεία τους θα υπήρχαν περισσότερα χρήματα.

«Αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές είναι Ισπανοί. Το γεγονός πως οι ομάδες θέλουν να αγοράσουν ξένους παίκτες δεν τις βοηθάει, αφού για να το κάνουν αυτό πρέπει να σπαταλήσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Δεν εμπιστευόμαστε τους τη νέα γενιά Ισπανών ποδοσφαιριστών, κάτι που με κάνει να νιώθω άσχημα», ήταν τα λόγια του Γκούτι.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος –πλέον- μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως δεν κατάλαβε το λόγο για τον οποίο οι ιθύνοντες της «βασίλισσας», ήθελαν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι τον Μίκαελ Εσιέν, από τη στιμγή που στις τάξεις του συλλόγου υπήρχε ο Εστεμπάν Γκρανέρο:

«Υπάρχουν πράγματα στο ποδόσφαιρο, τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω. Ένα απ’ αυτά είναι γιατί ο Γκρανέρο έπρεπε να φύγει, προκειμένου να έρθει ο Εσιέν. Πιστεύω πως είναι καλύτερος από εκείνον, ενώ είναι και Ισπανός».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: