Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τζέραρντ: «Με ήθελε στη Ρεάλ ο Μουρίνιο»

Τζέραρντ: «Με ήθελε στη Ρεάλ ο Μουρίνιο»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήθελε τον Στίβεν Τζέραρντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο Βρετανός χαφ στην εφημερίδα «Daily Mail». Ο 32χρονος άσος τόνισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε δύο φορές να τον εντάξει στο ρόστερ της Τσέλσι και τη χρονιά όταν ανέλαβε τη «βασίλισσα». Επίσης, υποστήριξε ότι ήταν αδύνατο να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον.

«Αυτού του είδους οι πληροφορίες έχουν αρχίσει τα τελευταία δέκα χρόνια. Οι άνθρωποι έχουν ακούσει για την Τσέλσι και τον Μουρίνιο το 2004 και το 2005. Ωστόσο, αυτό έχει συμβεί μερικές φορές. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επίσης, ήθελε να παίξω στην ομάδα του. Αλλά αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και πρόσθεσε:

«Το θέμα με τον Μουρίνιο ήταν διαφορετικό. Αυτό ο σύλλογος (Λίβερπουλ) δεν πάλευε για τίποτα εκείνη την περίοδο, όποτε ήταν κάτι που σκέφτηκα. Ωστόσο, απάντησα αρνητικά και ένα χρόνο μετά είπα ξανά όχι. Ωστόσο, ήρθε ξανά όταν ανέλαβε τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο χρόνια. Είδα για ποιους παίκτες ενδιαφέρθηκαν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, και μοιάζει με πόλεμο ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Καταλήγοντας, ο Τζέραρντ τόνισε: «Ωστόσο, από τότε δεν ήρθε ξανά για εμένα και ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος εδώ».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: