Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Παράπονα για τη διαιτησία ο Κλοπ!!

Παράπονα για τη διαιτησία ο Κλοπ
Στη διαιτησία ρίχνει τις ευθύνες για την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νυρεμβέργη ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ θεωρεί ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης ήταν αυτός ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα στεκόμενος και στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

«Αυτό που δεν είναι αποδεκτό ήταν η διαιτησία του αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τα τελευταία τρία χρόνια ήμασταν η λιγότερο σκληρή ομάδα στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με τη Νυρεμβέργη πήραμε περισσότερες κίτρινες κάρτες από τον αντίπαλο μας.

Κανείς δεν ήθελε να παίξει αντιαθλητικά αλλά υπήρξε καταλογισμός φάουλ που δεν υπήρχαν καν
», τόνισε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πέκχαρτ στο 31ο λεπτό της συνάντησης για να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα ο Μπλατσικόφσκι.

Έκτοτε το παιχνίδι έγινε πολύ ανταγωνιστικό και ο νεαρός τεχνικός κατηγορεί τη διαιτησία του αγώνα, που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι της Νυρεμβέργης.

«Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν αρκετά σκληρά με πολλά προσωπικά μαρκαρίσματα και κατάφεραν να θέσουν εκτός παιχνιδιού τόσο τον Χούμελς όσο και τον Ρόις» ανέφερε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αυτή η ισοπαλία είναι το πρώτο φετινό «στραβοπάτημα» για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: