Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μοντέλα: «Διεκδικήτρια του τίτλου η Νάπολι»

Μοντέλα: «Διεκδικήτρια του τίτλου η Νάπολι»
Παραμονές της αναμέτρησης της Φιορεντίνα με τη Νάπολι ο προπονητής των «βιόλα», Βιντσέντσο Μοντέλα με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα έπλεξε το εγκώμιο των «παρτενοπέι» χαρακτηρίζοντάς τους έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου στην Ιταλία.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για την υπόθεση μεταγραφής του Μπερμπάτοφ, που χάλασε τελευταία στιγμή, αλλά και γενικότερα για τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι στον σύλλογο.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Νάπολι. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι είναι ένα εξαιρετικό σύνολο υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα είναι μέσα σε αυτούς που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από την αναμέτρηση», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά και την υπόθεση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Μοντέλα σχολίασε:

«Ο Βούλγαρος επιθετικός ήταν ένας παίκτης που μας ενδιέφερε πάρα πολύ, αλλά όλοι ξέρετε πως κατέληξε η περίπτωσή του. Από εκεί και πέρα, όμως, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τις προσθήκες που κάναμε στο ρόστερ, καθώς φέραμε στην ομάδα ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά».

Αναφορικά με την εικόνα που θα έχει η Φιορεντίνα τη φετινή σεζόν, ο Ιταλόσ τεχνικός τόνισε:

«Δεν μου αρέσει ποτέ να κάνω προβλέψεις. Δεν ξέρω πως θα κυλήσει η σεζόν, όχι γιατί δεν πιστεύω στους παίκτες, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν γνωρίζω πόσο σύντομα θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε την ομοιογένεια και την ωριμότητα που χρειάζεται, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι θέλουμε να έχουμε το δικό μας αγωνιστικό στιλ και να φαίνεται αυτό στο γήπεδο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: