Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Με την ίδια «συνταγή»

Με την ίδια «συνταγή»
Πέρυσι, με τρία γκολ, την κέρδισε και κατέκτησε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, όπως… άφησε την ΚΠΡ στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος, την ξαναβρήκε φέτος.

Δηλαδή, με «τριάρα» και πολύ άγχος.

Οι «πολίτες», αν και είδαν τους εφιάλτες τους να... ζωντανεύουν ξανά με την προσωρινή ισοφάριση της ΚΠΡ, επικράτησαν 3-1 στο «Etihad» για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και διατηρήθηκαν στο -2 από την κορυφή.

Νίκη... αγνοείται για την Τότεναμ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σπιρούνια» έμειναν στο 1-1 με τη Νόριτς στο Λονδίνο, βλέποντας για ακόμη μια αγωνιστική την αντίπαλό τους να ισοφαρίζει στο φινάλε! Ξεκίνησε η... γκρίνια της κερκίδας για τον Πορτογάλο προπονητή!

Σημαντική νίκη (2-0) για τη Γουέστ Μπρομ που έδειξε το… stop στο «τρένο» της Έβερτον.

Ισοπαλίες με 2-2 στα παιχνίδια της Σουόνσι με τη Σάντερλαντ και της Γουίγκαν με τη Στόουκ.

Είχε προηγηθεί η σπουδαία επικράτηση της Γουέστ Χαμ επί της Φούλαμ με σκορ 3-0, στο ντεμπούτο του Άντι Κάρολ με τη φανέλα των «σφυριών».

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Μάντσεστερ Σίτι - ΚΠΡ 3-1

Όσο δεν έμπαινε η μπάλα στο τέρμα της ΚΠΡ, τόσο οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έφερναν στο μυαλό τους τον περασμένο Μάιο, ωστόσο ο Έντιν Τζέκο δεν είχε όρεξη για …deja vu. Οι «πολίτες» πήραν τη νίκη με 3-1 και έκαναν το δύο στα δύο στην έδρα τους, την ώρα που η ΚΠΡ έμενε στην τρίτη από το τέλος θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Τότεναμ - Νόριτς 1-1

Πριν από μια εβδομάδα, ήταν η Γουέστ Μπρομ που «πάγωσε» το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με γκολ στο φινάλε. Τώρα, είναι η Νόριτς που με το γκολ του Σνόντγκρας έφυγε από το Λονδίνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ματς με την Τότεναμ, η οποία αγνοεί για τη νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ!

Γουέστ Μπρομ - Έβερτον 2-0

Η Γουέστ Μπρομ εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία φορά την έδρα της, νίκησε άνετα με σκορ 2-0 την Έβερτον και έφτασε στους 7 βαθμούς, με το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών της Πρέμιερ Λιγκ! Οι «baggies» δεν άφησαν ατιμώρητα τα πολλά λάθη των αντιπάλων και χάρη στα γκολ των Λονγκ και ΜακΚόλεϊ στο δεύτερο ημίχρονο, εξασφάλισαν το τρίποντο, το δεύτερο μπροστά στο κοινό του «Χόθορνς»!

Σουόνσι - Σάντερλαντ 2-2

Από τη μία ο Στίβεν Φλέτσερ που φρόντισε από το πρώτο του ματς στο πρωτάθλημα να ξεκινήσει την… απόσβεση των 15 εκατομμυρίων ευρώ που στοίχησε η μεταγραφή του. Από την άλλη ο Μίτσου, που στην έναρξη της νέας σεζόν μοιάζει ασταμάτητος. Σουόνσι και Σάντερλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Λίμπερτι», με τις «μαυρόγατες» να προηγούνται δύο φορές, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν τις απαντήσεις που χρειάζονταν!

Γουίγκαν - Στόουκ 2-2

Όσα πέτυχε ο ένας, πέτυχε και ο άλλος! Η Στόουκ… «ζήλευε» τη Γουίγκαν κάθε φορά που αυτή σκόραρε και στο ντεμπούτο του Τσάρλι Άνταμ με τη φανέλα των «πότερς», η ομάδα του Τόνι Πιούλις έφυγε από το «DW Stadium» με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2.

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 3-0

Δύο στα δύο για τη Γουέστ Χαμ στο γήπεδό της, με την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς να πιάνει τη Φούλαμ από το λαιμό, να τη «σφυροκοπά» και να μην σταματά με τίποτα, φτάνοντας στο 3-0! Σημαντική η παρουσία του Άντι Κάρολ, πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, με τους οποίους αγωνίστηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/9

Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 3-0 (1’ Νόλαν, 29’ Ριντ, 41’ Τέιλορ)

Σουόνσι – Σάντερλαντ 2-2 (45’+1’ Ρούτλετζ, 66’ Μίτσου-40’, 45’+6’ Φλέτσερ)

Τότεναμ – Νόριτς 1-1 (68’ Ντεμπελέ-85’ Σνόντγκρας)

Γουέστ Μπρομ – Έβερτον 2-0 (65’ Λονγκ, 82’ ΜακΌλει)

Γουίγκαν – Στόουκ 2-2 (5’ Μαλόνεϊ πεν., 48’ Ντι Σάντο-40’ Γουόλτερς, 77’ Κράουτς)

Μάντσεστερ Σίτι – ΚΠΡ 3-1 (16’ Γ. Τουρέ, 61’ Τζέκο, 90’ + 3’ Τέβεζ – 59’ Ζαμόρα)

Κυριακή 2/9

Λίβερπουλ – Άρσεναλ (15:30)
Νιούκαστλ – Άστον Βίλα (18:00)
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: