Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγαλώνει ο θρύλος του Σερ Άλεξ!!

Μεγαλώνει ο θρύλος του Σερ Άλεξ
Ξεχωριστή σημασία έχει για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το σημερινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σαουθάμπτον. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» σε αυτό το ματς φτάνει στα 1.000 ως προπονητής στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και μέσα από τέτοια μοναδικά ρεκόρ βλέπει τον θρύλο του να αποκτά δυσθεώρητες διαστάσεις που επισκιάζουν τις επιδόσεις ονομάτων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο.

Πολύ πριν τα κατορθώματά του τον κάνουν να γονατίσει μπροστά στη βασίλισσα και να χριστεί Σερ, ο Σκωτσέζος προπονητής αναλάμβανε στις 6/11/1986 τις τύχες της Γιουνάιτεντ την οποία στη συνέχεια οδήγησε σε λεωφόρους δόξας και τίτλους που ίσως ούτε ο ίδιος να μην τολμούσε να ονειρευτεί.

Μετά από 26 χρόνια στο τιμόνι της, αποτελεί ίνδαλμα για τους οπαδούς της και τον απόλυτο εφιάλτη των αντιπάλων, που παρακαλούν κάθε χρόνο ο πεισματάρης Σκωτσέζος να βγει επιτέλους στη σύνταξη μήπως δουν κι αυτοί μια άσπρη μέρα.
Αυτός επιμένει. Με πολλές ρυτίδες παραπάνω και την τσίχλα στο στόμα ως μόνιμο συνοδευτικό αξεσουάρ παραμένει εκεί. Κατακτά τίτλους και γράφει ιστορία…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: