Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Δικαίωσα αυτούς που με πίστεψαν»

«Δικαίωσα αυτούς που με πίστεψαν»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπολόνια είναι ο Τζαμπάολο Πατσίνι. Ο Ιταλός επιθετικός έστειλε έτσι ένα "μήνυμα" στην πρώην του ομάδα την Ίντερ για την αξία του και στοχεύει πλέον σε μια καλή χρονιά με τη Μίλαν, το σύλλογο που του έδωσε μια νέα ευκαιρία στην καριέρα του.

Οι δύο ομάδες του Μιλάνου αυτό το καλοκαίρι προχώρησαν σε ανταλλαγή μεταξύ τους με τους «ροσονέρι» να δίνουν τον Αντόνιο Κασάνο και ένα χρηματικό ποσό στους «νερατζούρι» για να αποκτήσουν τον Πατσίνι.

Ο τελευταίος άρχισε ήδη να δικαιώνει την ομάδα του Αλέγκρι για την επιλογή της με το χατ τρικ στη νίκη επί της Μπολόνια με 3-1.

«Αυτά τα τρία γκολ είναι ένα σημάδι για μένα και για όλους όσοι πίστεψαν σε μένα. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση μετά τη χρονιά την περσινή που έμενα στον πάγκο», τόνισε στο Sky Sports Italia o 28χρονος στράικερ και συμπλήρωσε:

«Η νίκη αυτή θα βελτιώσει πολύ την κατάσταση στο σύλλογο. Θέλαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Οι τελευταίες μεταγραφές μας έχουν δυναμώσει πολύ.

Τα προβλήματα μας πλέον ανήκουν στο παρελθόν και η Μίλαν μπορεί τώρα να στοχεύσει στο Scudetto
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: