Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Κατασκόπευσε» Σίτι ο Μουρίνιο!!

«Κατασκόπευσε» Σίτι ο Μουρίνιο
Για άλλη μια φόρα ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε ότι έχει «ψύχωση» με το Champions League. O Πορτογάλος τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και στο δρόμο για το δέκατο τρόπαιο της Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Μάντσεστερ για να κατασκοπεύσει τη Σίτι, τη μεγάλη αντίπαλο της «βασίλισσας» στη φάση των ομίλων.

Παίρνοντας ένα ιδιωτικό αεροπλάνο από το αεροδρόμιο «Τορεχόν» , σύμφωνα με τη «Marca», βρέθηκε στις κερκίδες του «Etihad Stadium» και κράτησε αμέτρητες σημειώσεις. Αυτή τη φορά μαζί του δεν ήταν ο Μοράις, ο άνθρωπος που συνήθως κάνει το σκάουτινγκ για τους αντιπάλους της Ρεάλ.

Ο «Special One» παρακολούθησε τους «πολίτες» να κερδίζουν με 3-1 την ΚΠΡ, του Εστεμπάν Γκρανέρο, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ποιοτικά πολύ καλό, ήταν πολύ χρήσιμο όμως για συμπεράσματα. Τέτοια έβγαλε αρκετά ο Πορτογάλος τεχνικός έχοντας μεγάλο στόχο φέτος την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γιάγια Τουρέ,ο Έντιν Τζέκο και ο Κάρλος Τέβες σκόραραν για την ομάδα του Μαντσίνι, η οποία δε θα έχει μεγάλες διαφορές με αυτή που θα αντιμετωπίσει η πρωταθλήτρια Ισπανίας, με μόνη νέα ίσως αλλαγή, τον Τζακ Ρόντγουελ.

Την ώρα που ο Μουρίνιο έβλεπε τη Σίτι, οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης προπονούνταν κανονικά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», υπό τις οδηγίες του Αϊτόρ Καράνκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε για τη συμμετοχή του Μίκαελ Εσιέν στην προπόνηση και πως είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τους «μερένχες».

Ο Μουρίνιο αποχώρησε από τις κερκίδες του γηπέδου λίγες στιγμές πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Μαδρίτη, εκεί που κατέλυσε εν συνεχεία με τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο, μια μέρα πριν τον εντός έδρας αγώνα με τη Γρανάδα για την τρίτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: