Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Μουρίνιο, η Ρεάλ έχει και ακαδημίες»

«Μουρίνιο, η Ρεάλ έχει και ακαδημίες»
Ενοχλημένος από την επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο να παραχωρήσει τον Εστεμπάν Γκρανέρο στην ΚΠΡ και στη θέση του να πάρει τον Μίκαελ Εσιέν παρουσιάστηκε ο Γκούτι, αναρτώντας σχετικά σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο πρώην χαφ της «βασίλισσας» τόνισε ότι η μεσαία γραμμή της ομάδας ήταν πλήρης και, αν χρειαστεί ενίσχυση, μπορεί να πάρει βοήθειες από τις ακαδημίες του συλλόγου.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω στο ποδόσφαιρο και ένα από αυτά είναι ότι ο (Εστεμπάν) Γκρανέρο έφυγε και αντικαταστάθηκε από τον (Μίκαελ) Εσιέν. Ο Γκρανέρο είναι πολύ καλύτερος και είναι Ισπανός», έγραψε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι παίκτες είναι Ισπανοί και με στεναχωρεί που βλέπω αυτή την κατάσταση. Υπάρχει ο (Σάμι) Κεντίρα, ο Γκρανέρο, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο (Λούκα) Μόντριτς και χρειαζόμαστε τον Λασανά (Ντιαρά) ή τον Εσιέν; Δεν το νομίζω και έχουμε και την ακαδημία του συλλόγου. Τόσοι πολύ νεαροί ξένοι παίκτες να παίξουν στην Ισπανία;».

Καταλήγοντας, ο Γκούτι τόνισε: «Σε χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία και κάποιες άλλες πιστεύουν στους δικούς τους ποδοσφαιριστές. Εδώ δεν ισχύει αυτό. Αυτή είναι η άποψή μου και νομίζω ότι είναι η αλήθεια. Δεν θέλω να πω ότι έχω δίκιο, όπως πάντα, αλλά λέω αυτό που αισθάνομαι».

Δείτε τα σχετικά tweets













πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: