Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Στα ραντεβού τους… η ιστορία του!!

Στα ραντεβού τους… η ιστορία του
Ανεξίτηλο στη μνήμη των φιλάθλων και των παικτών του Πλατανιά θα μείνει το 2-0 απέναντι στον Πανθρακικό, καθώς είναι η πρώτη νίκη των Κρητικών στην Σούπερ Λίγκα.

Φαίνεται ότι στα ραντεβού με τους Θρακιώτες, η ομάδα των Χανίων γράφει ιστορία, καθώς όπως και πέρυσι στη Football League, και φέτος στη μεγάλη κατηγορία ανοίγει λογαριασμό στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τα τέρματα του Αναστασάκου στο 31ο λεπτό και του Μαραγκουδάκη στο 43’, πήραν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα ο Πανθρακικός, εμφανίστηκε στο «Παγκρήτιο» κατώτερος των προσδοκιών.



Ο Πλατανιάς ξεκίνησε αρκετά νωθρά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό να έχει τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς ωστόσο, να μπορεί να απειλήσει την εστία του Κηπουρού. Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αναστασάκο στο 20ο λεπτό, ο οποίος μετά από εξαιρετική κάθετη του Ουντότζι βρέθηκε απέναντι στον Αντίλοβιτς, με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να του αρνείται το γκολ.

Ό,τι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο επιθετικός των γηπεδούχων, το πέτυχε στο 31’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλαϊζιτς. Οι Χανιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μαραγκουδάκη να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πλατανιά προσπάθησαν να παγώσουν τον ρυθμό του αγώνα, ώστε να κρατήσουν το υπερ τους 2-0. Ελάχιστες φάσεις έγιναν μπροστά στις δύο εστίες με το τελικό 2-0 να έρχεται φυσιολογικά και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία.




Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς (82’ Μιρτσέτα), Ουκάρ (59’ Γκονζάλες), Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι (88’ Παληγεώργος)

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Δέντζας, Μαρτσάκης, Ντόε

Πανθρακικός (Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Στάθης, Λουσέρο, Τσέρφα, Μίνγκα (46’ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Πρίττας (58’ Μιχαλόπουλος, 71’ Γωνιάδης)

Στον πάγκο: Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Μοσχάκης

Δείτε τα γκολ του αγώνα:





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: