Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Αισιόδοξος ο Λαμέλα!!

Αισιόδοξος ο Λαμέλα
Να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Ρόμα τη φετινή χρονιά επιθυμεί ο Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει υψηλούς στόχους με τους «τζιαλορόσι» φέτος εν όψει και του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής στο Campionato κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο.

Η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Κατάνια στην πρεμιέρα.

Ο 20χρονος άσος είναι αισιόδοξος για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε αλλά και για τον αγώνα με τους «νερατζούρι».

«Η Ρόμα φέτος στοχεύει στον τίτλο. Εμείς, η Γιουβέντους και η Ίντερ είμαστε οι διεκδικητές. Το παιχνίδι με την Ίντερ στο Μιλάνο υπόσχεται πολλά γκολ, θα είναι πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε.

Πάντως η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί να σηκώσει και πάλι το τρόπαιο, έχοντας στη σύνθεση της ένα σπουδαίο παίκτη όπως είναι ο Πίρλο
», τόνισε στη «Gazzetta dello Sport».

Ο Λαμέλα από τον περασμένο Αύγουστο που μεταγράφηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ στο "Ολίμπικο" έχει γίνει δέκτης αρκετών παραπόνων και αμφισβητήσεων για τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής.

«Οι οπαδοί λένε ότι πληρώνομαι πολύ ακριβά; Δε με επηρεάζουν τέτοια σχόλια, η κριτική για ένα ποδοσφαιριστή είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, ανέκαθεν», ήταν η απάντηση του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: