Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Άρχισαν τα όργανα!

Ο Θρασύβουλος έκανε γνωστό ότι δεν θα κατέβει στην πρεμιέρα της Football League λόγω εκβιασμών που δέχεται από ποδοσφαιριστές! Ακολουθούν κι άλλοι;

Άρχισαν τα όργανα!
Η διοίκηση του Θρασύβουλου έχει οικονομικές εκκρεμότητες προς τους ποδοσφαιριστές κι εδώ και καιρό προσπαθεί να έρθει σε συμβιβασμό για τα δεδουλευμένα της περσινής περιόδους.
Ωστόσο, υπάρχουν δύο - τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν αρνηθεί να ρίξουν "νερό στο κρασί τους", απαιτώντας όλα τα χρήματα "εδώ και τώρα".
Έτσι, η ομάδα αποφάσισε να μην κατέβει στην πρεμιέρα του πρωταθήματος λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων.
Η ανακοίνωση του Θρασύβουλου:
«Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει με λύπη ότι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.45, που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ομάδας μας με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.
Μετά από 74 χρόνια ζωής παρουσίας στον χώρο του ποδοσφαίρου και από τις 9 Ιουλίου 2002, όπου ο Θρασύβουλος συστάθηκε ως ΠΑΕ στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και δίδαξε ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Το όνομά του έγινε γνωστό ανά τον πανελλήνιο τόσο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου αλλά προπάντων για την πολύτιμη συνεισφορά του στο ευ αγωνίζεσθαι.
Την χρονική συγκυρία λοιπόν που η χώρα μας σε κάθε της κοινωνική έκφανση βιώνει την οικονομική κρίση με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, την ώρα που περισσότεροι από 1.5 εκατ. συνανθρώπων μας βρίσκονται άνεργοι και ανήμποροί να ζήσουν καταφεύγοντας πολλοί εξ αυτών ακόμα και στην αυτοκτονία, κάποιοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δικηγόροι, οι οποίοι έχουν πληρωθεί αδρά από την ομάδα μας καταφεύγουν σε στυγνό εκβιασμό. Χωρίς να αναλογιστούν το κοινωνικό φαινόμενο που βιώνουμε επιδεικνύουν χαρακτηριστικά στυγνής οικονομικής αφαίμαξης.
Και όλα αυτά ενώ η ΠΑΕ Θρασύβουλος είναι ενήμερη και απόλυτα συνεπής απέναντι στο κράτος καταβάλλοντας τις εισφορές της.
Ο Θρασύβουλος σεβόμενος την ιστορία του, και τα πλαίσια της υποδειγματικής κατά κοινή ομολογία παρουσίας του στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαιρικού χάρτη, δεν υποκύπτει σε αυτό τον εκβιασμό»
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: