Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Γιάννης Γκέσιος-"Τα αδύνατα, δυνατά"

Ο Γιάννης Γκέσιος μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα.

"Τα αδύνατα, δυνατά"
Γιάννη, έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το περιμένετε με αγωνία.
"Σίγουρα το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Είναι το ντέρμπι. Εμείς δουλέψαμε πολύ σοβαρά όλη την εβδομάδα και πολύ συγκεντρωμένοι σ΄ αυτό που κάνουμε. Βέβαια, βαθμολογικά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ΄ άλλα, αλλά με ιδιαιτερότητες γιατί είναι το ντέρμπι της πόλης. Κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι".
Μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, πάτε ανεβασμένοι ψυχολογικά στην Τούμπα.
"Ήταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ήρθε το τρίποντο, επιτέλους! Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς νικήσαμε και πάμε ανεβασμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".
Οι περισσότεροι παίκτες του Άρη, δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα, ενός ντέρμπι στην Τούμπα, μεταξύ των οποίων και εσύ.
"Πράγματι, οι περισσότεροι δεν το έχουμε ζήσει. Θα είναι μεγάλη η πίεση, αλλά πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε κατάλληλα, ώστε να πάμε 100% αφοσιωμένοι".
Μήπως η άγνοια κινδύνου είναι το «κλειδί» του ματς για τον Άρη;
"Ίσως να είναι κι έτσι! Τα περισσότερα παιδιά, εκτός του ότι δεν έχουνε τέτοια παιχνίδια στην καριέρα τους, γενικότερα δεν έχουνε και πολλά παιχνίδια στη Super League. Ίσως να συμβεί αυτό που λέτε, μακάρι".
Με Γκέσιο δεξί χαφ ή φορ;
"Εγώ όπου ζητήσει ο προπονητής, θα αγωνιστώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και οι δύο θέσεις μου ταιριάζουν".
Μπορείς να υποσχεθείς κάτι στον κόσμο του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ;
"Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά, προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μακάρι να έρθει κάποιο αποτέλεσμα που πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε".
Θα είναι έκπληξη ένα τέτοιο αποτέλεσμα;
"Για κάποιους μπορεί να είναι, για εμάς όχι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: