Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μαθαίνουν ποντιακά για χάρη του Σαββίδη!

Ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει πως όποιος μάθει πρώτος, θα «σκλαβώσει» το αφεντικό του ΠΑΟΚ και (γιατί όχι;) θα γίνει το δεξί του χέρι στην ΠΑΕ. Λίγο το ‘χεις;

Μαθαίνουν ποντιακά για χάρη του Σαββίδη!
Oταν μου το είπε στην αρχή ένας κολλητός από την Τούμπα, τον έβρισα άσχημα. Νόμιζα ότι με δούλευε επειδή έτυχε να είμαι ολίγον πειραγμένος. Οταν όμως μου το είπε και δεύτερος, είπα να το ψάξω. Το έψαξα και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Στον ΠΑΟΚ, φιλαράκια μου, μαθαίνουν... ποντιακά!

Ναι, ναι, ναι, όπως ακριβώς το διαβάσατε: ΠΟ-ΝΤΙ-Α-ΚΑ. Μιλάμε για μεγάλη φάση. Αφήστε με να ξηγηθώ και θα καταλάβετε τι τρέλα επικρατεί. Από την ημέρα που ανέλαβε αφεντικό ο Σαββίδης, τα αγγλικά έγιναν δεύτερη γλώσσα στην ΠΑΟΚάρα. Ρωσικά, άλλωστε, δεν ξέρει κανείς, εκτός από κάποια κορίτσα που μένουν βεβαίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι άσχετα με το ποδόσφαιρο και δεν έχουν να κάνουν με το θέμα μας.
Γύρω από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλοί που παλεύουν να προσεγγίσουν τον Ιβάν τον τρομερό για να του πουλήσουν εμπιστοσύνη και να κερδίσουν τη θέση του «εκλεκτού». Να γίνουν το δεξί χέρι του αφεντικού, ρε παιδί μου. Και για να το πετύχουν αυτό, είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι θες. Το πιο εύκολο, αλλά και πολύ έξυπνο έως σατανικό, θα έλεγα, ήταν να μάθουν ποντιακά για να έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε απ'ευθείας με τον Πόντιο μεγαλομέτοχο. Κι έτσι, άρχισαν τα ιδιαίτερα μαθήματα. Αν σας φαίνεται αστείο, να ξέρετε πως γι' αυτούς δεν είναι καθόλου αστείο. Η κούρσα για το ποιος θα κερδίσει την εκτίμηση του Ιβάν βρίσκεται σε φουλ εξέλιξη και προκειμένου να λάβουν το χρίσμα του «ΠΑΟΚάρχη» από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, είναι ικανοί να κάνουν και άλλα κόλπα. Εδώ θα είμαστε για να τα παρακολουθούμε.
Πηγή: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: