Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Της λίστας το κάγκελο!

Τι γίνεται εδώ, ρε παιδιά; Της λίστας το κάγκελο; Βγαίνουν λίστες με πολιτικούς κάθε μέρα κι έχουμε χάσει το λογαριασμό. Κι αλήθεια, που ήταν όλες αυτές οι λίστες τόσο καιρό;

Της λίστας το κάγκελο!
Γιατί ξαφνικά εμφανίστηκαν τώρα; Σκάνδαλα από εδώ, σκάνδαλα από εκεί και ο κόσμος ήδη θυμάται τι είχε γίνει πέρυσι το καλοκαίρι όταν και πάλι ήταν να περάσουν τα μέτρα για το μεσοπρόθεσμο. Τότε είχαν σκάσει οι κασέτες με τα στημένα. Τώρα το ρεπερτόριο έχει αλλάξει κι εμπλουτιστεί.

Από λίστες κι από σκάνδαλα άλλο τίποτα, λοιπόν. Κάθε μέρα βγαίνουν κι από δυο, τρία. Και θα βγούνε κι άλλα σκάνδαλα το επόμενο διάστημα. Πότε θα υπάρξει …ύφεση; Προφανώς όταν περάσουν τα σκληρά μέτρα.

Εκτός πια κι αν κάθε φορά που είναι να περάσουν μέτρα τυχαίνει να εμφανίζονται κι ένα σωρό υποθέσεις που καπελώνουν όλη την επικαιρότητα. Αν είναι έτσι, τότε πάμε πάσο. Και δεν θα λέμε της λίστας το κάγκελο, αλλά της συγκυρίας το κάγκελο.

Και κάτι τελευταίο. Απ' όλα αυτά τα σκάνδαλα θα βγει κάποιο συμπέρασμα; Θα βρεθεί κανένας ένοχος ή πάλι όλα γίνονται για το θεαθήναι όπως πάντα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: