Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλεισμός-σοκ για Ούνιξ!!

Αποκλεισμός-σοκ για Ούνιξ
Μπορεί η Ούνιξ Καζάν να ήταν το πρώτο φαβορί για το εισιτήριο στους ομίλους της Ευρωλίγκας, ωστόσο «αποχαιρέτησε» στον ημιτελικό.

Η Λε Μαν ήταν σε πολύ καλό… φεγγάρι και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς επικράτησε των Ρώσων 86-78 και τους έθεσε νοκ-άουτ, την ώρα που οι Γάλλοι θα «παλέψουν» στον μεγάλο τελικό κόντρα στη Καντού. 20 πόντους ο Καιμακόγλου, 12 ο Βουγιούκας, αλλά δεν έφταναν...

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για την ομάδα των πρώην παικτών του Παναθηναϊκού. Από την αρχή της αναμέτρησης, κυνηγούσαν στο σκορ, με τους Γάλλους να στέκονται πολύ καλά. Η Ούνιξ προηγήθηκε για πρώτη φορά στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως στο κρίσιμο τελευταίο, η Λε Μαν έδειξε χαρακτήρα.

Η Ρώσοι τέσσερα λεπτά πριν το τέλος προηγήθηκαν 74-70, όμως μετά ήρθε η… κατάρρευση. Με σερί 16-4, η Λε Μαν «κλείδωσε» τη νίκη και το όνειρό της για συμμετοχή στους ομίλους της Ευρωλίγκας συνεχίζεται, δίνοντας μια τελική «μάχη» κόντρα στην Καντού, την ώρα που η παρέα των Ελλήνων θα αρκεστεί στο Eurocup.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής μεταξύ Λε Μαν και Καντού θα βρεθεί στον όμιλο μαζί με Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 18-20, 23-16, 17-28

Ούνιξ Καζάν: Λίντεϊ 18, Ζαμάνσκι 2, Βουγιούκας 12, Καϊμακόγλου 20, Σεργκέεφ, Βερεμένκο 6, Έιντσον 5, Τσάτμαν 13, Σαμοϊλένκο, Ντεντούσκιν 2.

Λε Μαν: Ελ Αμίν 12, Σαρλ Καουντί 13, Κοφί 2, Βίκτορ 15, Σι 7, Ισά 1, Μπατίστα 20, Λονγκ 12, Ανρί Καουντί 4.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: