Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν αλλάζει ο άνθρωπός, Αρσέν

Καμία διάθεση να προβεί σε αλλαγές στη μεταγραφική πολιτική της Άρσεναλ δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, παρά το γεγονός πως ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε κέρδη-ρεκόρ.

Ο Γάλλος προπονητής τόνισε πως θα ξοδέψει χρήματα για αποκτήσεις ποδοσφαιριστών μόνο εάν η διοίκηση παραχωρήσει κάποιον παίκτη.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε κέρδη προ φόρων που φτάνουν στα 37 εκατομμύρια λίρες, με τις παραχωρήσεις των Σεσκ Φάμπρεγκας, Σαμίρ Νασρί και Γκαέλ Κλισί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού ισολογισμού.

Παρά το γεγονός πως τα …ταμεία της ομάδας είναι γεμάτα, ο Βενγκέρ τόνισε πως «δεν πρόκειται να αλλάξει η μεταγραφική πολιτική του συλλόγου» και επιμένει στην πάγια τακτική του.

«Τα οικονομικά στοιχεία είναι καλά. Είναι ευχάριστο να βλέπεις πως όλα πηγαίνουν καλά, είναι πολύ ευχάριστο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσο καλούς οπαδούς που ανέβασαν τα έσοδα μας τόσο πολύ και ξέρω πως πρέπει να συνεχίσουμε να τους κρατούμε ευχαριστημένους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε», τόνισε ο Βενγκέρ για να συμπληρώσει πως «κανείς στο σύλλογο δεν φοβάται να ξοδέψει, αλλά το να δώσεις αλόγιστα ποσά για παίκτες δεν εγγυάται την επιτυχία».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Άρσεναλ, τα έσοδα από τις εισπράξεις εισιτηρίων αλλά και από τη χρήση του «Emirates» τις ημέρες των αγώνων έφτασαν στα 95 εκατομμύρια.england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: