Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ιβάν Σαββίδης, η κάλλιστη …μεταγραφή!

Εάν στη μία πλευρά βάλετε τον Σαββίδη. Κι στην άλλη βάλετε… Θέλετε τρεις; Θέλετε τέσσερις μεταγραφές "αεροδρομίου"; Toυ Άρι Νικολάκι.

Ιβάν Σαββίδης, η κάλλιστη …μεταγραφή!
Η ζυγαριά θα κλίνει εντυπωσιακά μάλιστα, προς τον εκ Ρωσίας ορμώμενο ομογενή «Μεσσία» - επί του παρόντος, τουλάχιστον – της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, ότι ήδη έκανε την κάλλιστη της … μεταγραφή φέτος – και για του χρόνου - με τον Ιβάν Σαββίδη. Με αυτόν τον «παίκτη» κάλυψε όλα τα κενά της. Έλυσε όλα τα προβλήματα της. Και τούτο επειδή κενά και προβλήματα της ήταν αναντάμ παπαντάμ οικονομικά.
Όσο δε, όλα αυτά αυτό … Ως βαθιά πληγή έμενε ανίατη, τόσο έβλαπτε σοβαρά την υγεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ηρεμία κι η ισορροπία στα διοικητικά της είναι μεταδοτική. Ως εκ τούτου είναι ανάλογη κι αγωνιστικά. Την ίδια ώρα κατά την οποία άλλες ΠΑΕ κλυδωνίζονται από τα κύματα των πιστωτών τους. Αναζητούν φως στο απόλυτο σκότος τους. Κι αγωνίζονται να επιβιώσουν σε ένα αβέβαιο παρόν χωρίς2 να ελπίζουν για το μέλλον…

Είναι λοιπόν, τουλάχιστον ευεργετική για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η έλευση του Ιβάν Σαββίδη. Δεν γνωρίζουμε πως θα κινηθεί στο μέλλον και τι θα πράξει στη συνέχεια αλλά … Χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα είχε καν μέλλον. Ήδη εντός συνόρων έκτισε εικόνα υγιούς, συνεπούς και φερέγγυας Εταιρείας. Την ίδια εικόνα κτίζει κι εκτός. Με την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ να αντιλαμβάνονται την αλλαγή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ευχής έργον ! Δεν έλειπαν τα τελευταία χρόνια, τα χρήματα από την Τούμπα. Δεν έλειπαν; Τρόπος του λέγειν, με την έννοια ότι χρήματα γενικά, πέρασαν πολλά. Καταναλώθηκαν η – εάν θέλετε – αναλώθηκαν στην οικοδόμηση ενός γίγαντα με γυάλινα πόδια. Στο κτίσιμο μιας ομάδας – θαύμα για τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι κι έγινε αλλά …
Όταν οικονομικά, ο γίγαντας αυτός δεν είχε δυναμική στήριξης άρχισε να καταρρέει. Πριν την ολοκλήρωση της κατάρρευσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευτύχησε, να βρει στον δρόμο της τον Ιβάν Σαββίδη. Ξεριζωμένη ψυχή του Πόντου η οποία στη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε πάλι, τις ρίζες της! Έτσι ανέτειλε λαμπρή η επόμενη ημέρα στην Τούμπα.
Είναι φυσικά, ακόμη στην αρχή η επική προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη. Και για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή. Γυρνώντας πάντως, πάλι οι φίλοι του «δικεφάλου» στην Τούμπα κι αποκαθιστώντας η νέα ομάδα του την εμπιστοσύνη τους … Ο ΠΑΟΚ γίνεται ο αετός κι ο (ενωμένος, ποτέ διχασμένος) κόσμος τα φτερά του!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: