Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

FC: Το τέλος του κόσμου είναι κοντά!!

FC: Το τέλος του κόσμου είναι κοντά
Σχολιάζει ο Γιάννης Τσαούσης για το Fight Club.

 True story. Όχι επειδή έτσι έχουν πει οι Μάγιας αλλά επειδή μια ματιά σε μια μικρή ανθολογία θεμάτων τα οποία απασχόλησαν την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι η λογική μετατρέπεται σιγά-σιγά σε είδος πολυτελείας:

-Ο Ζέκα δηλώνει ότι ο ΠΑΟ «έδωσε απαντήσεις»
Η δήλωση έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και η ακριβής πρόταση ήταν «Δώσαμε απάντηση, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε». Ο Πορτογάλος δεν διευκρίνισε ποια ήταν η ερώτηση στην οποία αυτός και οι συμπάικτες του «απάντησαν», αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι του την είχε κάνει ο Μπέλιτς λίγο πριν του κλέψει την μπάλα για την ισοφάριση.

-Μαζική προσέλευση
Στη γενική απεργία της Τετάρτης διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας 30.000 άνθρωποι (σύμφωνα με την Αστυνομία, ας πούμε ότι ήταν 40.000 ή 50.000, μικρή σημασία έχει). Στην πρόσφατη συναυλία των Red Hot Chilli Peppers παρευρέθηκαν περισσότεροι από 60.000 θεατές.

-Μεγάλες αλήθειες από τον Ρότζερ Γκερέιρο

Σε πρόσφατη συζήτηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ο Ρότζερ Γκερέιρο -μεταξύ άλλων- είπε πως «Ο καθένας πρέπει να δίνει και να κάνει αυτό που μπορεί». Στην οχλοβοή που ακολούθησε, ακούστηκαν λέξεις όπως «Μίλησε και ο κύριος 590.000», «τι είπε ο Άρειος πάγκος;» και άλλες παρόμοιου ύφους, αλλά το «δεκάρι» της ομάδας δεν έδωσε συνέχεια.

-Ο κ. Μεϊμαράκης και το γλυφιτζούρι

Σε μια στιχομυθία-απαύγασμα του ελληνικού πολιτικού κλέους, ο κ. Μεϊμαράκης παρότρυνε τον κ. Παυλόπουλο αντί «να γλύφει τον π....ο του Χατζηνικολάου» στο ραδιόφωνο «να γλύψει τον δικό του, που είναι καλύτερος». Από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι προφανώς έχει ιδία άποψη για το θέμα, αλλιώς δεν θα επέλεγε να χρησιμοποιήσει συγκριτικό βαθμό.

-Η Σάγια και οι θαυμαστές-μαινάδες που την πολιορκούσαν

Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, το πρώην μέλος των Hi-5 ενημέρωσε το κοινό ότι το διάστημα που το συγκρότημα βρισκόταν στο peak της δημοφιλίας του «Καμία από εμάς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει στο δρόμο ελεύθερα. Κάποιες φορές ήταν καταπιεστικό. Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και γύριζα επειδή είχα ξεχάσει τα αυτόγραφα στο σπίτι». Από κάπου μακριά ακούγεται η Μαντόνα να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

-Ο Εμίλ Χέσκεϊ ξεπουλάει!
Δεν συμβαίνουν μόνο εδώ, είναι η αλήθεια. Πριν έξι ημέρες η Newcastle United Jets, ομάδα της Αυστραλίας- ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμίλ Χέσκεϊ. Σήμερα, η ίδια ομάδα ανακοίνωσε ότι η φανέλα του ξεπούλησε και ετοιμάζονται να παραγγείλουν άλλες 5000 «για να καλύψουν τη ζήτηση». Αυτό ακριβώς, τίποτ’ άλλο.

Έχω κατά νου μερικές δεκάδες ακόμα παρόμοια παραδείγματα να σας αναφέρω, αλλά δυστυχώς πρέπει να σας αφήσω τώρα γιατί το παστίτσιο μου είναι έτοιμο.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: