Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

"Επειδή δεν διαλυθήκαμε, θα το ...διαλύσετε;"

Αντιπροσωπεία της "Θύρας 13" πήγε στην Παιανία και τα "έχωσε" στους παίκτες, αλλά στήριξαν τον Φερέιρα. Τι τους απάντησαν οι ποδοσφαιριστές.


"Επειδή δεν διαλυθήκαμε, θα το ...διαλύσετε;"
Περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί του "τριφυλλιού" βρέθηκαν στην Παιανία και σε ήρεμο τόνο μίλησαν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες.
Παρουσία μεταφραστή το μήνυμα που έστειλαν στην αρχή ήταν: "Δεν ήρθαμε εδώ για να σας απειλήσουμε, ούτε για να σας τρομάξουμε. Ηρθαμε εδώ για να να σας πούμε να ματώνετε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο για την ομάδα.
Επειδή η ομάδα δεν πήγε στο Πρωτοδικείο και δεν διαλύθηκε δεν σημαίνει πως έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις σας. Από εδώ και πέρα θέλουμε να δούμε να παίζεται για τη φανέλα και είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε πολύ καλύτερα από αυτά που έχετε δείξει ως τώρα. Δεν είναι εικόνα αυτή, αλλάξτε την".
Στη συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απεύθυναν τον λόγο στον Φερέιρα και του είπαν: "Μην ακούς τίποτα σε στηρίζουμε. Κάνε τη δουλειά σου και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε δίπλα σου".
Ο Πορτογάλος απάντησε ότι: "Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τη κακή εικόνα που έχουμε. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να είστε χαρούμενοι. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του".
Τον λόγο από τους παίκτες πήραν οι Κώστας Κατσουράνης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι τόνισαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φύγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο και να παρουσιάσει την εικόνα που πρέπει.
Τέλος, οι πράσινοι οπαδοί αναφέρθηκαν και στο Ζέκα για τη δήλωση που έκανε περί απαντήσεων. Ο Πορτογάλος μέσος δεν τα είπε ακριβώς έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: