Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Καρύδας: «Ντεσαβαντάζ οι απουσίες»

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα στον αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά και για την γενικότερη εικόνα της Βέροιας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Νίκος Καρύδας.

Για το παιχνίδι της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό είπε: "Η φιλοσοφία μας είναι να μην μένουμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά να κοιτάμε πάντα αυτό που ακολουθεί. Από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μένουν οι τρεις βαθμοί αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ο Πανθρακικός είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους δικούς της στόχους. Κάθε αντίπαλος έχει τα υπέρ και τα κατά του. Για τις αδυναμίες δεν θέλω να μιλήσω, αφήστε να τις εκμεταλλευθούμε εμείς. Η Βέροια έχει ένα ντεσαβαντάζ καθώς ακολουθεί το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, οπότε θα βρίσκει μπροστά της ομάδας που συνήθως θα προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και θα θέλουν να μας κερδίσουν πάση θυσία. Εμείς έχουμε πει όμως ότι δεν θα γίνουμε σάκος του μποξ. Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα του ο Πανθρακικός νίκησε τον Παναθηναϊκό. Εμείς δεν υποτιμάμε ούτε και υπερεκτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και την δική μας φιλοσοφία. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξεκάθαροι σε αυτό που ζητάμε".

Για την εικόνα που βλέπει από τους παίκτες του στις προπονήσεις δήλωσε: "Οι παίκτες δείχνουν υπευθυνότητα στις προπονήσεις και θέλουν όλοι να συμμετέχουν στις χαρές της ομάδας. Άλλωστε αυτοί που αλλάζουν το προφίλ μιας ομάδας είναι οι ποδοσφαιριστές. Μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω και τα κάτω-πάνω. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο και είναι συνάρτηση της δουλειάς που γίνεται μέσα στο γήπεδο. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις μπροστά σου".

Για τις απουσίες που υπάρχουν εν όψει Πανθρακικού υποστήριξε: "Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τρεις παίκτες μας. Οι Τόμας και Ζε Βίτορ δεν είναι έτοιμοι, ο πρώτος έχει ένα πρόβλημα από το παρελθόν με τη μέση του, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει μια κάκωση στο γόνατο και μόνο από ανάγκη θα ήταν σε θέση να παίξει. Μας προέκυψε ένα πρόβλημα και με τον Ιωάννου, το οποίο δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά όταν πηγαίνεις για «μάχη» πρέπει να έχεις όλους τους παίκτες 100% έτοιμους. Οπότε και αυτός θα μείνει εκτός αποστολής".

Για τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς που θα έχει η ομάδα της Βέροιας στην Κομοτηνή είπε: "Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Στην Λιβαδειά θέλαμε πάση θυσία να φύγουμε αήττητοι και οι συγκυρίες μας οδήγησαν να παίξουμε αμυντικά. Προσωπικά, δεν είμαι λάτρης του αμυντικού προσανατολισμού".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: