Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Χάνει το ντέρμπι ο Σνάιντερ!!

Χάνει το ντέρμπι ο Σνάιντερ
Η ατυχία «χτύπησε» τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ίντερ με την Κιέβο και θα λείψει από το ντέρμπι με τη Μίλαν. Ο Ολλανδός μέσος που δήλωνε όλες τις τελευταίες μέρες πως «ζει και αναπνέει» για αυτό το παιχνίδι, θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την εξέδρα.

«Πύρρειος» αποδείχτηκε η νίκη της Ίντερ στη Βερόνα επί της Κιέβο για την πέμπτη αγωνιστική του Καμπιονάτο. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι. Η διάγνωση των γιατρών απογοήτευσε τόσο τον ίδιο όσο και τους οπαδούς των «νερατζούρι», καθώς ο Ολλανδός έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 μέρες.

Έτσι, ο Σνάιντερ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι που περίμενε όσο κανένα άλλο, αυτό κόντρα στη Μίλαν, στις 7 Οκτωβρίου. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, πολλές φορές είχε αναφερθεί στο ντέρμπι του Μιλάνου, τονίζοντας πως είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι για αυτόν και τους οπαδούς της ομάδας του και πως «ζει και αναπνέει» για το ματς αυτό.

Μετά την ατυχία αυτή ο Σνάιντερ θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει το ντέρμπι από τις εξέδρες, προσπαθώντας να προσφέρει με άλλο τρόπο τη βοήθειά του προς τους συμπαίκτες του. Με επευφημίες, φωνές και χειροκροτήματα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: