Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Με ευχή την άνοδο!!

Το πρωτάθλημα της Football League ξεκινάει και ο Παναιτωλικός έκανε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, η οποία έχει στόχο την επιστροφή στα σαλόνια της Super League!
Με ευχή την άνοδο!
Η αίθουσα τύπου στο γήπεδο του Αγρινίου ήταν γεμάτη. Όχι μόνο με τους εκπροσώπους του τύπου που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού, αλλά και με τους παίκτες. Παλιοί και νέοι ήταν εκεί. Μαζί τους ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου και ο γενικός αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης.

«Να κερδίσουμε τον πόλεμο»!
Ο  Νίκος   Καραγεωργίου για άλλη μια φορά δεν κρύφτηκε και ξεκαθάρισε τον μεγάλο στόχο του φετινού Παναιτωλικού λέγοντας: «Είναι ένας  μαραθώνιος  40 αγωνιστικών  και θα    παλέψουμε  αρκετά. Πρέπει   να είμαστε  ενωμένοι   και να λειτουργήσουμε  όλοι  μαζί  για να τα καταφέρουμε. Είναι αρκετοί  μνηστήρες  για την άνοδο  και το πρωτάθλημα  θα είναι δύσκολο. Όποιος  δεν δώσει  μάχη  δεν έχει  θέση  στην ομάδα. Θα  έρθουν δυσκολίες αλλά και ήττες. Πρέπει  να κερδίσουμε  τον πόλεμο. Είμαστε  πανέτοιμοι  για την νίκη  με την Καλλονή».
Από την δική του πλευρά, ο Μάκης  Μπελεβωνης με κομβικό ρόλο μέσα στα αποδυτήρια και έχοντας γνώση της... Παναιτωλικής πραγματικότητας αρκέστηκε να πει: Πάνω  από όλα είναι το συμφέρον  του Παναιτωλικού, δεν υπάρχει  χώρος  για προσωπικές  στρατηγικές».

Από την πλευρά του Γιώργος   Κουσας , ως αρχηγός και μεταφέροντας το μήνυμα των συμπαικτών του πρόσθεσε: « Δουλέψαμε  πολύ καλά  στην προετοιμασία, έχουμε  μια νέα ομάδα   με αρκετά  νέα  παιδιά . Θέλουμε  στήριξη  από τον κόσμο  σε όλη  την διάρκεια  του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα  είναι αρκετά   μεγάλο  και δύσκολο  , όμως θα καταβάλουμε  κάθε δυνατή  προσπάθεια  να πετύχουμε  τους στόχους μας».
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια συμφώνησαν οι περισσότεροι αφού ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και τίποτα λιγότερο... Βέβαια περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο.
Άλλωστε το πρωτάθλημα που πέρασε από... 1000 κύματα αρχίζει την Παρασκευή και το Σάββατο στο Αγρίνιο στην 1η αγωνιστική ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Καλλονή με την νίκη να είναι μονόδρομος με το... καλημέρα της σεζόν! Στο Αγρίνιο έχει σημάνει συναγερμός για το ματς αυτό και όλα δείχνουν ότι το... κλουβί για άλλη μια φορά θα ζήσει μεγάλες στιγμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: