Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Στη Μίλαν ο Γκουαρντιόλα;

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουν πυροδοτήσει τον τελευταίο καιρό τη φημολογία περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «ροσονέρι» από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι εικασίες αυτές δεν μοιάζουν τόσο μακριά από την πραγματοποίηση τους, αν πιστέψουμε τα λόγια του Κάρλο Ματσόνε, ο οποίος είναι φίλος του Ισπανού προπονητή.

Ο Ιταλός τεχνικός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, από τον καιρό της συνύπαρξής τους στη Μπρέσια. Ο Ματσόνε αποκάλυψε πως οι δύο άντρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία που μπορεί να λέει πολλά για το μέλλον του Γκουαρντιόλα:

«Ο Πεπ με πήρε και μού είπε ότι θα με επισκεφτεί σύντομα. Εγώ τον ρώτησα αν θα το κάνει ως τουρίστας ή με την επαγγελματική του ιδιότητα και μου απάντησε “και τα δύο”».

Ο Ματσόνε δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες από το διάλογο που είχε με τον φίλο του, όμως αν ισχύουν τα λεγόμενα του, δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα τον Γκουαρντιόλα να διακόπτει τις μακροχρόνιες διακοπές που είχε δηλώσει ότι θα κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: