Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-Ετοιμάζονται για το "μπαμ"

Ποιο είναι το πλάνο που καταστρώνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Γιώργο Γεωργιάδη για να είναι έτοιμοι να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις που θέτει ο Ιβάν Σαββίδης.


Ετοιμάζονται για το "μπαμ"
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τη διοίκηση του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη φορά που ταξίδεψε ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη: "Θέλω παίκτες που να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας".
Μάλιστα, είχε επισημάνει ότι ήταν διατεθειμένος να εγκρίνει ακόμη και μεταγραφή ελεύθερου παίκτη μέσα στο Σεπτέμβρη, αν βρισκόταν κάποια περίπτωση που θα βοηθούσε ουσιαστικά και θα ανέβαζε άμεσα το επίπεδο της ομάδας.
Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, αφού ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί πολύ αξιόλογος, έτοιμος ποδοσφαιριστή προερχόμενος από απραξία μηνών. Έτσι, όλο το βάρος έπεσε στη σωστή προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και φυσικά του επόμενου καλοκαιριού που ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι πρωταγωνιστής και στις μεταγραφές.
Λόγο στο μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν φυσικά ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ο προπονητής Γιώργος Δώνης και το τμήμα σκάουτινγκ (Κωστίκος, Μένταν, Λεμονάκης), κυρίως όμως το βάρος πέφτει στον Γιώργο Γεωργιάδη.
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ήδη, έχει αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο των κινήσεων του το προσεχές διάστημα και μέσα στις προθέσεις του είναι να κάνει ταξίδια στην Ευρώπη για να συλλέξει στοιχεία για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Επιπρόσθετα, σκάουτερ θα βρεθεί στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Ουρουγουάη) προκειμένου να δει από κοντά περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων παικτών που μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος. Μέσα από αυτές τις μίνι-αποστολές ο ΠΑΟΚ θα ετοιμάσει πλήρη φάκελο εν όψει των επόμενων μεταγραφικών περιόδων.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: