Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ και οι επενδύσεις

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται), με την έλευσή του στην Ελλάδα να μη σχετίζεται μόνο με τον ΠΑΟΚ…

Ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ και οι επενδύσεις
Τις τελευταίες ημέρες, αυξήθηκαν τα δημοσιεύματα στον Τύπο, κυρίως στον πολιτικό, στα οποία γίνεται αναφορά στις σκέψεις του 53χρονου μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, για επενδύσεις σε εταιρίες που αναμένεται να αποκρατικοποιηθούν.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των σημερινών εφημερίδων (ΣΠΟΡ, Αγγελιοφόρος), ο Σαββίδης ενδιαφέρεται να αποκτήσει διαφορές εταιρίες, που πρόκειται να αποκρατικοποιηθούν (ΟΛΘ, ΕΒΖ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ κ.ά.) και σκοπεύει να συνεχίσει τις επαφές του προς αυτή την κατεύθυνση.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, με τη παρουσία του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις με φόντο τη γενική συνέλευση της 15ης Οκτωβρίου. Σε κάθε γενική συνέλευση τίθεται θέμα αιρετής διοίκησης, με τον Ιβάν Σαββίδη να μην αναμένεται να κάνει κάποια κίνηση, αλλά να συνεχίσει να διοικεί τη ΠΑΕ μέσω πρωτοδικείου, με άτομα που θα επιλέξει εκείνος.
Με δεδομένο ότι η θητεία της σημερινής διοίκησης λήγει στις 15 Νοεμβρίου και πλέον οι διαδικασίες για τον διορισμό διοικήσεων από το πρωτοδικείο διαρκούν κάποιες εβδομάδες, γύρω στις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να δοθούν τα ονόματα της νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη για να ζητήσει με τη σειρά του τον διορισμό τους.
Η παραφιλολογία για τις επόμενες κινήσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΕ είναι στο φόρτε της και θα είναι μέχρι να ανακοινωθούν οι αποφάσεις, που έχει πάρει ο Σαββίδης, σχετικά με την επόμερα μέρα του ΠΑΟΚ. Επειδή ακόμη δεν είναι γνωστές οι προθέσεις του, λέγονται διάφορα, ενώ στην σημερινή της έκδοση η "Sportday" και η συγκεκριμένα η στήλη της "ο τρελός του χωριού", γράφει (προφανώς ειρωνικά), πως "στον ΠΑΟΚ μαθαίνουν όλοι ...ποντιακά προκειμένου να κερδίσουν μια θέση δίπλα στον Σαββίδη και να γίνουν ΠΑΟΚάρχες".
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: