Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Σαλπιγγίδης, η επιστροφή!!

Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να συμπεριλαμβάνεται στη «φαρέτρα» του Γιώργου Δώνη, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για το κυριακάτικο (30/09) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα.
Ο διεθνής επιθετικός ξεπέρασε το κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του και από τη στιγμή που εδώ και πέντε ημέρες  συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ο 43χρονος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τους «κίτρινους». Εκεί που δεν βρίσκονται οι τραυματίες, Γκαρσία και Βιβιάν, που ακολούθησαν και σήμερα (28/09) ατομικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Δώνη: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έττο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ και Χακόμπο.
Από εκεί και πέρα ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος  έχει μείνει πίσω μετά τον τραυματισμό του, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή, αφού το δίδυμο Λόρενς – Αθανασιάδη έχει μέχρι στιγμής δικαιώσει τον Δώνη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «κίτρινους».
Όσον αφορά τις σκέψεις του Δώνη για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς και Λίνο. Ρόλο αμυντικών χαφ θα επωμιστούν οι Κάτσε και Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τους Φωτάκη – Ρομπέρ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Λόρενς.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: