Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μαντζουράκης: «Δεν είναι ντέρμπι το ΠΑΟΚ-Άρης»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ενώ χαρακτήρισε το ρόστερ του Άρη αδύναμο.

"Δεν είναι ντέρμπι το παιχνίδι της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο δυνατός απ'τον Άρη, ενώ θα γίνει ακόμη πιο δυνατός όταν επιστρέψουν οι τραυματίες. Αντίθετα, ο Άρης είναι αδύναμος και θα παίξει αμυντικά στην Τούμπα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος σε όλες τις γραμμές και θα κερδίσει".

Όσον αφορά τον Αγκάνθο: "Μπήκε κι έπαιξε κατ'ευθείαν κι αυτό δείχνει τις ελλείψεις στην επιθετική γραμμή του Άρη. Με ένα γκολ δεν σημαίνει ότι είναι γκολτζής, θα φανεί με τον χρόνο. Άλλοι βάλανε ένα γκολ και ξαναβάλανε μετά από τρία χρόνια.".

Ενώ για τον Κάτσε, ο έμπειρος τεχνικός είπε: "Είναι πολύ ώριμος, τρέχει πολύ, είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και έδειξε πολλά στον ΠΑΟΚ".

Για τον Κλάους: "Eίναι σοβαρός, ταλαντούχος, δουλεύει πολύ, θα παίξει στην Εθνική, αλλά δεν είναι σε φουλ φόρμα. Ίσως να του τρώει χώρο ο Λόρενς, αλλά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: