Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«Αδιαπραγμάτευτος στόχος να πάει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος, εν όψει της αυριανής πρεμιέρας των "κυανολεύκων" στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου. Αναλυτικά, ο κ. Παπαδόπουλος είπε:

«Όταν πρωτοανέλαβα είχαμε δύο στοιχήματα. Αφενός την αναγέννηση του Ηρακλή, την οικονομική υγεία και αφετέρου την άνοδο. Θέλαμε να δώσουμε νέο αέρα στην Μίκρα. Πράξαμε πολλά με πολλή διάθεση και μεράκι για το σύλλογο. Ανανεώσαμε τα πάντα. Αποδυτήρια, γήπεδα, δεν υπήρχε ούτε ρεύμα ούτε νερό. Δώσαμε ζωή στη Μίκρα μέσω των ακαδημιών. Προσωπικά ένιωσα τρισευτυχισμένος καθώς αυτήν την στιγμή αριθμούμε πάνω από 250 παιδιά και γνωρίζετε ότι η βάση μιας ομάδας είναι οι ακαδημίες.

Ασχοληθήκαμε με το μουσείο και την μπουτίκ, που σύντομα θα υπάρχει και στο Καυτανζόγλειο. Κάνουμε κινήσεις για να έχουμε ένα εστιατόριο εδώ, προκειμένου να τρέφονται υγιεινά οι ποδοσφαιριστές μας», είπε αρχικά και για την οικονομική κατασταση της ομάδας τόνισε: «Εχουμε οικονομική υγεία και αυτό πράξαμε. Κάναμε μεγάλο αγώνα, δεν χρωστάμε πουθενά ούτε ένα σεντ σε αυτήν την δύσκολη περίοδο κρίσης. Είμαστε υγιέστατοι οικονομικά και προχωράμε».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της είπε: «Θα πάμε ψηλά τον Ηρακλή, δεν το διαπραγματευόμαστε. Μας δόθηκε μόλις 48 ώρες παράταση για να ενισχυθούμε. Κινηθήκαμε αστραπιαία και δημιουργήσαμε ένα ισχυρό σύνολο με βλέψεις στη Σούπερ Λιγκ. Να τονίσω ότι μας χαροποίησε η εν μέρει αποκατάσταση της αδικίας του Ηρακλή δεν μας έκανε ευτυχισμένους».

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη για το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε στον αγώνα του Ηρακλή ενώ για τον Σοφοκλή Πιλάβιο ανέφερε πως όταν κάποιος παραδέχεται το λάθος του, είναι μια αναγνώριση.

Αν και δεν θέλησε να κατονομάσει, ο Παπαδόπουλος ευχαρίστησε και τρεις εξωδιοικητικούς Ηρακληδείς (οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους) , τονίζοντας ότι στάθηκαν αρωγοί στην τιτάνια προσπάθεια.

«Θέλω να ευχαριστήσω και όλο το τεχνικό και αγωνιστικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό καθώς περάσαμε μερόνυχτα όλοι μαζί στη Μίκρα. Υπήρχαν στιγμές που ούτε εμείς οι ίδιοι ξέραμε τι θα συμβεί», πρόσθεσε.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και κυρίως τους οργανωμένους που αποτελούν τον πυρήνα της ομάδα, στέλνοντας τους ένα μήνυμα: «Θέλω να πω σε όλα αυτά τα παιδιά ότι οι θυσίες σας δεν πήγαν χαμένες. Ο αγώνας συνεχίζεται και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας. Οι εχθροί αυξήθηκαν γιατί ο Ηρακλής ορθώνεται και πάλι μπροστά τους. Να προασπίζεται το συμφέρον μας, όπως εσείς ξέρετε».

Η διάθεση διαρκείας και μετοχών θα συνεχιστεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος σημείωσε: «Την Δευτέρα που οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή μας στην Β΄Εθνική, η κίνηση τις επόμενες μέρες ήταν ικανοποιητική. Περιμένω περαιτέρω στήριξη. Και η αρχή γίνεται αύριο στον Καυτανζόλγειο όπου δίνεται η πρώτη μάχη. Εμείς με τη σειρά μας διαμορφώσαμε τις τιμές για να βοηθήσουν όλοι. Μέχρι στιγμής πορευτήκαμε με δικά μας χρήματα αλλά πλέον αποδείξτε ότι αγαπάτε την ομάδα».

Ερωτώμενος για τα όσα γράφονται επί προσωπικού, ο Παπαδόπουλος απάντησε: «Δεν είμαι για την καρέκλα εδώ. Δεν ήρθα για την δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω προσωπικό συμφέρον. Ήρθα για το καλό του Ηρακλή και δεν σκοπεύω να απαντήσω στα όσα ανυπόγραφα γράφονται».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: