Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«Καβούρια» στις τσέπες του Μοράτι!!

«Καβούρια» στις τσέπες του Μοράτι
Στο παρελθόν, ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, δεν είχε πρόβλημα να ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ, ώστε να φέρει στο Μιλάνο ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ποδοσφαιρική αγορά. Ωστόσο, η οικονομική κρίση "χτύπησε" και τον Ιταλό μεγιστάνα, ο οποίος πλέον δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει "βαθιά το χέρι στην τσέπη", για να ενισχύσεις τους «νερατζούρι» στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου.

«Μπορεί να γίνουν μερικές κινήσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο, αλλά, ως σύλλογος, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά μας. Πρέπει ο ισολογισμός μας να είναι ισορροπημένος τόσο για το “financial fair play” της ΟΥΕΦΑ, αλλά και επειδή είναι το σωστό. Έχουμε σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ μας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στις ακαδημίες μας», τα λόγια του Μοράτι.

Εκτός των άλλων, ο "ισχυρός" άνδρας του ιταλικού συλλόγου σχολίασε και το νέο σύστημα (3-5-2) που εφαρμόζει ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι. «Όλα τα συστήματα είναι καλά, εφόσον φέρνουν τα κατάλληλα αποτελέσματα. Ωστόσο, το σύστημα δεν μπορεί από μόνο του να φέρει τις νίκες, καθώς η εκάστοτε ομάδα πρέπει να πλαισιώνεται από καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα το εφαρμόζουν».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: