Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Φυτανίδης: «Δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε, αλλά…»

Σίγουρος πως στο μέλλον ο Ατρόμητος θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, Σωκράτης Φυτανίδης.

Φυτανίδης: «Δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε, αλλά…»
Ο Ατρόμητος μπορεί να μην παίζει την μπάλα που θα ήθελαν οι φίλαθλοί του, όμως αυτό θα αλλάξει το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ωστόσο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του Περιστερίου καταφέρνει να παίρνει καλά αποτελέσματα ακόμη και έτσι, με αποτέλεσμα να είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης στην κάμερα της Nova:

Για το πώς περιμένει το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Μέχρι στιγμής είμαστε αήττητοι μέσα στο 2013 και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, παιχνίδι στο οποίο και ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να επανέλθουν οι ισορροπίες στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα όμως εμείς κοιτάζοντας τη δική μας ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα και σιγά- σιγά να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Σίγουρα το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ως σήμερα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, δεν είναι αυτό που θέλει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Μην ξεχνάμε όμως ότι στο ποδόσφαιρο πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και αυτό είναι σημαντικό. Είναι κάτι που το θέλαμε από την αρχή της σεζόν, είναι κάτι το οποίο έχουμε σαν στόχο από τη στιγμή που έχουμε μείνει εκτός κυπέλλου. Πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να θέσει και σε δεύτερη μοίρα το θέαμα και το καλό ποδόσφαιρο».


Για το αν μπορεί το συγκεκριμένο ματς να «κλειδώσει» την πεντάδα για τον Ατρόμητο:

«Είναι ένα ματς με μια μεγάλη ομάδα που παρότι έχει προβλήματα δεν παύει να είναι επικίνδυνη, δεν παύει να έχει βαριά φανέλα και ιστορία. Σίγουρα η βαθμολογική απόσταση που έχουμε σημαίνει ότι με μια νίκη θα έρθουμε ακόμη πιο κοντά στα play off».


Για το αν θα χαρακτήριζε φαβορί την ομάδα του Περιστερίου κόντρα στους «πράσινους»:

«Ο Ατρόμητος και την περσινή σεζόν και τη φετινή έχει υψηλούς στόχους και μεγάλες προσδοκίες τις οποίες έχουμε δημιουργήσει από την πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα. Τα φαβορί πολλές φορές πρέπει να κάνουν το δικό τους παιχνίδι από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και να δίνουν την εντύπωση στον αντίπαλο ότι θα είναι οι νικητές. Και αυτό ευελπιστούμε να κάνουμε. Από το πρώτο λεπτό θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, το δικό μας ρυθμό, ώστε ο αντίπαλος να καταλάβει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα έχει πολλές δυνατότητες για να μας κάνει να ηττηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: