Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σαν να κλέψαμε εκκλησία!!

Η ΑΕΚ άλλαξε γούρια, το ίδιο και ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο οποίος σχολιάζει στον Sportdog την "ψυχωμένη" νίκη κόντρα στον ΟΦΗ. Τι σχέση έχει ο Κουτρουμπής με την Τζοκόντα και ο Αγριμάκης με το ...παγκάρι; Το σχόλιο του Χρήστου Αρδίζογλου:
Παρότι δεν είμαι προληπτικός, θα πρέπει να καθιερώσω να βλέπω τα ματς της ΑΕΚ από μακριά. Σήμερα παρακολούθησα τον αγώνα με έναν παλιό καλό φίλο ΑΕΚτζή, τον Νώντα Ψυχογιό, στη Στιμάγκα Κορινθίας. Έφερε γούρι, πήραμε το ματς με ολική ανατροπή.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΚ ήταν πιο κινητική απ' τον ΟΦΗ. Έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και δικαιούταν τη νίκη, έστω και αν προήλθε από... δωρεά. Γιατί, ούτε στο φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας δεν γίνονται τέτοιες χορηγίες, όπως η γκάφα του Αγριμάκη στο γκολ του Παυλή. Σαν να κλέβει εκκλησία ήταν στο 2-1...
Ο ΟΦΗ για 90 λεπτά ήταν άφαντος, δεν έδειξε τίποτα. Μια ευκαιρία έκαναν όλη και όλη οι Κρητικοί και την έκαναν γκολ. Ήταν ένα τέρμα που μπήκε από λάθος της άμυνας. Δεν γίνεται να μαρκάρει τον Σόουζα ένας παίκτης πιο ψηλός (Κουτρουμπής) και να του παίρνει την κεφαλιά. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ευθύνεται ο αμυντικός. Δεν δικαιολογείται να τον κοιτάς στη μούρη λες και θαυμάζεις την Τζοκόντα του Ντα Βίντσι!
Η τύχη, όμως, γύρισε στην ΑΕΚ και πέτυχε τα γκολ που έπρεπε για να της δώσουν τη νίκη. Αυτά μετράνε στο ποδόσφαιρο. Γιατί, έτσι και αλλιώς, η Ένωση είχε πάντα την υπεροχή μέσα στο ΟΑΚΑ. Κάποιον που να βάζει την μπάλα στα δίχτυα δεν είχε και τον βρήκε στο πρόσωπο του Πετρόπουλου. Σημαντικό παράγοντα έπαιξαν επίσης και οι κινήσεις του Λίνεν, ο οποίος ξεκούρασε την ομάδα με τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο μέρος και βοήθησε την εικόνα της.
Αυτές οι νίκες με ανατροπή του σκορ επηρεάζουν θετικά! Για τα παιδάκια είναι άθλος να κερδίζουν, οπότε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το τρίποντο με τον ΟΦΗ θα τους ανεβάσει ψυχολογικά! Ας ελπίσουμε να τους βοηθήσει το άλλο Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο, σε ένα ματς στο οποίο πιστεύω ότι θα δούμε το ίδιο σκηνικό... Το αποτέλεσμα θα κριθεί στο γκολ!
Και επειδή ακούω πολλούς να νιώθουν ανακουφισμένοι που φύγαμε από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχω να πω ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σήμερα νικήσαμε και ανεβήκαμε στην 11η θέση, αλλά αν είχαμε φέρει ισοπαλία, πάλι κάτω θα ήμασταν... Η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμή της έδρας της και να πάρει όλα τα ματς που απομένουν στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι το όπλο για να σωθεί.
Αλλά και να εξασφαλίσει την παραμονή της, το πρόβλημα είναι άλλο. Είναι η επόμενη μέρα. Οι ποδοσφαιριστές πολεμάνε, αλλά θα λυθούν τα προβλήματα; Αν το οικονομικό είναι χάλια, θα διαλυθούμε. Πρέπει να να βρεθεί επενδυτής
Επενδυτής στα έργα, όχι στα λόγια, λόγια. Γιατί εδώ και 6 μήνες μόνο αερολογίες ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτα ουσιαστικό...
 

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: