Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Άρης: Παρελθόν ο Παντίδος!!

Τέλος από το ρόστερ του Άρη αποτελεί από το Σάββατο (26/1) ο Νίκος Παντίδος, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο νεαρός αμυντικός είχε συνάντηση προ ημερών με τη διοίκηση της ομάδας, όπου τους ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «κίτρινους» για προσωπικούς λόγους και το Σάββατο βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ούτως ώστε να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας.
Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Άρη προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, ωστόσο, ο 22χρονος άσος ήταν ανένδοτος και αποχώρησε από τον σύλλογο της Θεσσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την λύση –κοινή συναινέσει- του συμβολαίου του Νίκου Παντίδου, μετά από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή για προσωπικούς λόγους (στη σημερινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση, οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ Άρης προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά ο 22χρονος αμυντικός ήταν ανένδοτος).
Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Νίκο Παντίδο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: