Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πετράκης: «Χάσαμε από δικά μας λάθη»

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο έχασε ο ΟΦΗ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-1, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Χάσαμε από δικά μας λάθη»
Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και στα 90’ απέναντι στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

Ωστόσο, ο 53χρονος τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε να αποφύγει και τα δύο τέρματα που δέχτηκε, αφού η ροή του αγώνα ήταν τότε υπέρ του συλλόγου του Ηρακλείου.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως και για τον αντίπαλο. Παίζαμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στην πορεία βελτιωθήκαμε. Κόντρα στην πορεία του ματς καταφέραμε και πετύχαμε ένα σημαντικό γκολ. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και πάλι κόντρα στη ροή του ματς, αυτή τη φορά κατά μας, δεχθήκαμε εμείς το γκολ. Πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία και πάλι από ένα δικό μας λάθος, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ.

Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα παιχνίδι λάθους. Δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, αλλά σε όλους. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου και ας μην πήραμε κάποιον βαθμό. Μένουμε πλέον με τη γλυκόπικρη γεύση και το μυαλό μας είναι τώρα στο επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε αυτή την ομάδα και να βρει τον δρόμο που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: